Právě jsem koukal na jeho profil - posledně tu byl někdy z kraje listopadu, no. Spíš jsem tím narážel na to, že už je to dlouho, co chodil fakt pravidelně. Na druhou stranu to ale nikomu z nich samozřejmě nijak nevyčítám - sám už tu zdaleka nebývám tak často, jako jsem býval.
Jo a jak jsem ve svém předchozím výčtu mohl vynechat prcka Lena? Komu by nechyběl?
Upravil/a nagasadowcz dne 04.01.2015 20:43
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
SuperHunter napsal:
Len chodí jen na chat protože...no nevim urazil se nebo tak něco
On se neurazil, jen ho tato nespravedlnost, která zde na fóru panuje přiměla k odchodu a věčnému žalu v temných zákoutích chatu. Není dnu, kdy by jeho nenávist vůči moderátorům nevzrostla a jak praví věštby, tak se sem vrátí ve chvíli dalších rozepří, které neovlivní naše životy nijak méně, než ty předchozí a stane se to hned jakmile dobude trestní odpovědnosti, aby mohly být jeho činy brány vážně, jak jim náleží! Hail!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Teda, Skyrimáci.. Ledohrad hlásí ku**a velkou sněhovou kalamitu!!
Právě jsem dorazil z práce (na přesčase)... takové malé spestření:
Obvyklá doba jízdy z práce domů - 10-15 minut
Teď: 30 + 10 minut na parkovišti (hráli jsme s kolegy hru "Najdi si vlastní auto!" )
Obvyklá rychlost jízdy: 90 km/h
Teď: 50 (jen někde 60) km/h
Hloubka sněhu před odjezdem do práce: 10 cm
Hloubka sněhu po příjezdu domů: + 25 cm
Takže.. Tady to začíná být vážně záživný.. jestli to takhle půjde dál... No.. tak to se mám na co těšit..
DODATEK: A stále silně chumelí! Jak v mé 3. povídce, v Jitřence za noci...
Upravil/a Adrian_S dne 05.01.2015 19:53
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Omlouvám se za Double-post.. ale musím.. (válím se na zemi smíchy)..
Jestli znáte někdo písničku od Carly Rae Jepsen (Call me maybe) -> často jí hrajou v "hitrádiích" ...
Tak si tam dosaďte tohle!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
to Mopidu: Já osobně jí neposlouchám, neznám a nezajímá mě.
(to, že jsem uvedl, že ji často hrají v hitrádiích je jen kvůli zkušenostem z bývalé práce, kde kolega nehodlal přeladit rádio na jinou stanici... Od téhle doby mám takřka alergii (bohužel) na Abbu, No Name, Pink a další interprety).
Ale, že jsem si vzpomněl na její text a do toho tohle..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.