1) nosil jsi pudrovanou paruku?
2) byl jsi mechanik fyzikář?
3) něco s molekulama?
4) něco s částicovou fyzikou?
5) magnetická fyzika?
6) kvantová fyzika?
7) co já vím... něco z tohohle? https://cs.wikipe.../ODVĚTVÍ
Ty vole, Majkí, teď jsem psal, že mechanice jsem se nevěnoval a ty se zeptáš na tohle Ale uznávám, že mé podání mohlo být matoucí, takže tedy vysvětlení: tím mechanikem jsem myslel, že jsem vyráběl nějaké přístroje
EDIT: Ještě ti trochu poradím... V minulém postu jsem ti HODNĚ napověděl, aniž by sis toho všiml. Přečti si ho znovu.
EDIT2: Podle obrazů jsem napsal, že nevím o tom, že bych pudrovanou paruku nosil.
Upravil/a nagasadowcz dne 13.10.2014 02:45
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
1) Něco s elektrikou? To v tý době bylo (ta byla už za Ludvíka XV. ... teda jako pokusy s ní)
2) nebyl jsi G. W. von Leibniz? (ne, ten nosil dokonce ješte alonžovou paruku)
3) C. F. Gauß?
4) nevim
Tak já ti napovím ještě víc - já už přímo napsal obor, kterému jsem se věnoval. Když si to přečteš pořádně a zapneš u toho mozek, tak bys na to mohl přijít. Ty, nebo kdokoli jiný, kdo bude rychlejší!
nagasadowcz napsal:
1) Nevím o tom
7) ANO, něco z toho.
EDIT: Nevěnoval jsem se mechanice, ale možná by mě bylo dnešní optikou možno označit za "mechanika".
V citaci je obor napsaný. A jestli to teď nenajdeš, tak nad tebou lámu hůl P.S.: Už jsme si řekli, že mechanika to není, takže to musí být...?
Upravil/a nagasadowcz dne 13.10.2014 14:35
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.