Shoggot napsal:
Ohledně těch IQ testů souhlas s Plavcem. Mopidin výsledek je nevypovídající. Vypovídá tak max. o schopnosti řešit IQ testy.
Tak to moment, já jsem v něčem schopná? Wohoo, já jsem schopná v něčem jiným než v kreslení, dnes nastal památný den, Mopi - je schopná
To nikdo neřekl. Záleží na tom jaký to je test, protože většina testů je dnes grafických (doplňování tvarů a pod) tak lze tvoji schopnost řešit tyto úlohy a tvoji schopnost kreslit považovat za jednu a tu samou věc.
Samozřejmě pouze za předpokladu, že test byl grafický. Dále by také záleželo kolik v něm měli ostatní.
Shoggot napsal:
Ohledně těch IQ testů souhlas s Plavcem. Mopidin výsledek je nevypovídající. Vypovídá tak max. o schopnosti řešit IQ testy.
Tak to moment, já jsem v něčem schopná? Wohoo, já jsem schopná v něčem jiným než v kreslení, dnes nastal památný den, Mopi - je schopná
To nikdo neřekl. Záleží na tom jaký to je test, protože většina testů je dnes grafických (doplňování tvarů a pod) tak lze tvoji schopnost řešit tyto úlohy a tvoji schopnost kreslit považovat za jednu a tu samou věc.
Samozřejmě pouze za předpokladu, že test byl grafický. Dále by také záleželo kolik v něm měli ostatní.
Ano. To je velké selhání IQ testů, protože i grafické testy neměří dostatečně inteligenci. Nelze je například efektivně použít na neeuroamerické a některé asijské kultury, protože výsledek nebude nic říkat o inteligenci jedince.
IQ testy jsou prostě etnocentrickým testem, který o inteligenci říká velice málo.
Shoggote. Tsunamiplavče. Jak přesné jsou IQ testy nás opravdu nezajímá tak si to jděte řešit někam jinam. My víme, že vás tyto věci hrozně moc zajímají, ale nás "normální" to vůbec nezajímá. Tak si to běžte prosím řešit jinam. A nezájem o vaše odpovědi.
No... SH, teď jsi mě potěšil, že aspoň něco lidi nezajmá míň než moje bláboly možná se někdy stanu váženým člověkem
E: ups, dvojtý zápor
Upravil/a Mopidu dne 14.11.2012 16:39
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.