nagasadowcz napsal:
@Mike: Moment, ty se koukáš na seriál, čekáš na čtvrtou řadu (kde se to stane) a přečetl sis to? OK, no. Pokud chceš detaily, stačí si říct
Já tim nějak extra nežiju, beru to jako průměrně fajn seriál, ale nějak extra mě to neuchvátilo… To mám vážně raději HIMYM, kdy jsem zatím viděl jen první díl z IX. série…
Tak jsem se snad zbavil toho sledování a nabourávání do mého PC... Měl jsem tu trojskýho koně, kterej musel nainstalovat a manipulovat s hamachi a tím pádem se mi sem někdo dostal. Teď má po ptákách ku****
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nagasadowcz napsal:
@Rade: Délka knih se liší, obecně má jedna kolem 1000 stran. Třeba první má nějakých 900, třetí, kterou právě čtu, něco kolem 1100.
to bude pošušnáníčko konečně knihy,k terý mi na nějákou dobu vydrží a který nedám za jeden čtecí večer tj. od 20:00 do 04:00
BTW lidi nechte toho.Člověk jde večer spát a ráno, aby si četl víc stránek!
Mopidu napsal:
900-1100? Na to nemám nervy, to zas bude roztahaný jak LotR
Já například LotRa, i když je dlouhý, shledal velmi intenzivní knihou. Takže podle mě LotR vůbec není zdlouhavej
Zdlouhavej je třebas Jules Verne a jeho 20 000 mil pod mořem, fakt jako, 3 STRÁNKY S LATINSKÝMA NÁZVAMA MOŘSKÝCH HUB? Jediná kniha kde jsem části přeskakoval
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak ty nejsi něžná...... takže tak
a navíc Mopi my dva bychm bevydrželi pod jednou střechou pár hodin takže s tebou to ani nejde
Upravil/a Leneren dne 08.12.2013 15:02
Přesně pravda vždy zvítězí. Stejně jako dobro zvítězí nad zlem
Upravil/a METTALIC dne 08.12.2013 15:21
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.