Mopidu napsal:
Arena a Dagg maj NEJHORŠÍ OVLÁDÁNÍ EVER prase aby se v tom vyznalo
Obl bylsupermegaüberepic, ale teď jsem zapla Morr
Tyjo, souhlas! Arenu jsem nezkoušel, ale i tak!
Mopi a Mike jsou nehorázně zmlsaní - Arena není nikterak složitá a zvyknout si na její ovládání je jako zvyknout si na ovládání Minecraftu. Dagg má asi jedno z nejlepších ovládání tehdejší doby a já si na něj zvykl během chvilky. Jde spíš o to, že já nahrál mnohem více her tehdejší doby, takže se mě to nezdá nikterak složité...
Mopidu napsal:
hRDLA: Ani nevim, věřiš?
Mike: Zahrej si Morr, Obl nebo Skyrim (doporučuju Obl ), ty dvě první jsou fakt o držku
Teda Mopi, na to, že si to v podstatě nehrála mluvíš fakt odvážně...
Hele, hrála jsem to a přestala, páč to ovládání bylo dementní
ok, na ten obrázek zapomeňte, to je pouze MOPI LOGIC
Mopi, hrála si to několik minut... Když hraješ stolovku, tak její pravidla taky nepochopíš ihned.
*MOPI LOGIC*
Mopidu napsal:
hell yeah, hádejte kdo právě postahoval všechny DW až na sedmou sérii?
(zvláštní poděkování Nerovi )
Teda teď už si fakt připadám, jako by moje slovo nemělo význam - Mopi cpu odkazy s DW už rok ale jakmile se to rozhodne sledovat Nerr, tak se do toho pustí Mopi...
I tak. Tvrdohlavkyně. Nemá cenu jí nic doporučovat, prostě se bude čekat na náhodu a mocný hlas televize... A na chat lézt fakt nebudu - a navíc, jak jsem tam mohl vlézt, když jsem byl měsíc pry
Upravil/a Whirt dne 12.08.2013 00:04
Whirt napsal:
I tak. Tvrdohlavkyně. Nemá cenu jí nic doporučovat, prostě se bude čekat na náhodu a mocný hlas televize... A na chat lézt fakt nebudu - a navíc, jak jsem tam mohl vlézt, když jsem byl měsíc pry
A proč ně na chat?
'Cause we prefer OLDIE STYLE! YEA!
Lidi, vy mi asi nebudete věřit, ale víte jak nám Mopi minule tvrdila že má automaticky Half-Life 2 v češtině a my ji říkali že to není možný, že to musí být stažený? Tak já si to dneska nainstaloval, kvůli kartám a koukám, ono je to fakt v češtině . To nechápu, mezi volitelnými jazyky ČJ není.. no, paráda, aspoň mám co hrát .
Máha: Tyjo, tak tydle hry (jakož i jiné hry, vlastně hry obecně) jdou de facto mimo mě.
Ekonomické: Hej lidi, stát nebude chudší, teda, bude, ale nebude chudší o víc, než kolik si načrtli původně pánové nahoře, takže je to vlastně OK! Budeme na tom hůř, ale vlastně se můžeme chytit za ruce a pět píseň práce, nebo tak něco, protože nebudeme chudší o tolik... TO JE LOGIKA!!! Pfff... *koala si ťuká packou na čelo nad debilitou těch šašků*... Schodek rozpočtu se neprohloubí, provizorium není problém, uvedl Rusnok
Lord Rade napsal:
LOL, já si ten Morrowind snad pořídím. To ještě můj pc utáhle.
Tyjo, Morr dle všeho utáhne i můj ne-moc-AWESOME netbook, tak co... pfff
Ad obrázek: Hustýý
Upravil/a Mike dne 12.08.2013 01:40
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.