Není, má svoje mouchy ale ty co opravdu vaděj, tak za ty nemůže.
Templáři jsou awesome, máš s tím nějakej problém ? Nemůžu za to, že jsou mezi nima idioti. Holt jejich práce je na to náchylná.
Anyway, to co mám v podpisu se ani tolik netýká Templářů, to je Motto Blood Templars, který jsem vymyslel Jestli chceš, můžu ti poslat PMku, ale Mop ti potvrdí že je to dlouhý a je tam gramatických chyb jak prasat A asi to ani za moc nestojí, nevím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No... to je pravda... a proto se taky většinou v každým takovým konfliktu přidávám na stranu mágů...
Ale jako princip (a brnění ) jsou pěkný A třebas starej Gregoir byl fajné.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Čistě ze zvědavosti.. A pro ty, co hráli TES: Oblivion.
Jsem jediný, komu se zdá, že "Dremoričští Valkynazové" (pouze v hábitech), vypadají jak Darth Maul?
Darth Maul
Dremora
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ne, nejsi
I když teda, až na ty rohy my Skyrimský Daedry příjdou mnohem podobnější, prostě jak maj i ten ksich stavěnej a tak.
S nový rokem končím ve všech hrách, kterých jsem se na fóru zúčastnil od Hrozby po Věk Vzestupu. Tato zpráva bude po obeznámení všech tvůrců těchto webových her smazána. Děkuji
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.