Hele, nevím přesně, o čem je nyní řeč, ale mám dojem, že se tu objevilo něco jako Hra o trůny?
Ten seriál zbožňuju, zkouknul jsem ho jedním dechem a už se těším na další sérii!
Ligos: Jj, mluvili o tom, taky se mi to líbilo, ale na můj vkus děsně přisprostlé… ale OK. Každopádně, asi bych to nečetl, to mě více baví jiné… Ale na další sérii se těším.
@BW: Winter is coming.......
@Whirt: Tak samozřejmě chápu, že někoho to nemuselo chytnout i já mám proti GoT resp. seriálu prozatím celkem dost vyjímek
@Naga: Já si je chystám přečíst příští rok, dostanu je totiž na Vánoce
..On tu byl orkán? (přijela jsem v devět, všimla jsem si akorát, že narozdíl od Prahy je tu i sníh)
Knihu padlých jsem si dala do seznamu k přečtení, ale když se tak podívám na svůj seznam toho, co právě čtu, je to tak tristní, že mám dojem, že se k tomu asi už nikdy nedostanu.
Miku, obávám se, že když budeš někomu takhle frekventovaně vnucovat nějaké filmy, akorát mu je tím znechutíš.
Já bych už po tolika opakováních neměla nejmenší chuť se na ně kouknout, Naga je evidentně trpělivější.
BW: Hele ještě jsem se k tomu nedostal . No spíše mám novou postavu ale musím se trochu nalevelit. Myslím si že jsi tam fakt nedal nějáký extra lehký potvory
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No, nezkoušel jsem bossfight ale jinak všechno dáš s novýma postava. Teda pokud víš kde najít nějakou tu výbavu a neotevřeš takovou věc jako je klec se zlobrem ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
tak jak tak koukám tak nám v noci ten orkán trochu pocuchal reklamní vlajky na autoservisu ne že by mi to vadilo, když v noci fouká tak strašně vržou, znamená to pro mě jen o něco méně strašidelné přicházení z dramáku a stejně byly asi 20 let starý a hnusný
Sáfra, jsme neměl včera pouštět ten Morr, mě zase chytla Mid-House Crysis
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Chce někdo na Steamu slevy:
50% na Duke Nukem 3D: Megaton edition (to není moc dobrá hra)
33% na Hammerwatch (taková dungeonovka)
a 90% na Zombie Driver HD (přejíždí se tam zombie)
?
Já žádnou z těch her necu a ty slevy jsou celkem dobrý a budou ještě tak nejmíň tejden platný
za odznáčky na Steamu... Jsem si teď udělala odznáček za Natural Selection a dostala to s těma zombiema a ty zbylý dvě mám ještě z odznáčku za trine
BTW čekejte až budou Skyrim karty cenu tak 0.08, já to udělala a teď je prodávám za 0.12, hezky se na tom vydělává
Upravil/a Mopidu dne 07.12.2013 12:39
Tyhlety odznáčky sou na mě moc komplikovaný, navíc mi Steam nedovolí s nima obchodovat
@Mett: Děkuju, právě mám novou oblíbenou kapelu!! Já si připadám, že jsem ty texty psal já, to je postě... já to miluju!!
@Mike: Král tančí jsem, pokud vím, nikdy neSLÍBIL, a ano, Milénium je v pořadí. A jak se znám, možná na něj dojde příští rok, možná popříští, možná za 10, ale přečíst si to chci
@Ligos: V tom případě vřele doporučuju načíst knihy. Ještě lepší a působivější než seriál.
@4FAN: Co furt všichni mají s tím orkánem? U nás v Ově teda taky fučelo jak c*p, ale nás chrání mnoho betonových stavení rozmístěných po celém kraji a místo sněhu máme smog a inverzi. Takže prostě opět ostravští extravuřti
EDIT: Jak ty odznáčky fungujou a k čemu že jsou? Mi se tam jednou objevily a od té doby je vytrvale ignoruju
musíš mít prachy ve Steam peněžence, stačí ňáký karty prodat a voilá navíc jsou za to lvly a ty ti pak odemykaj další funkce Steamu koukni třeba na Réjův profil
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.