Len říkal že je tu jen když je venku hnusně.. každopádně máš to moc super
Chtěl jsem se zeptat, je to těžký v tom programu pracovat? A jak dlouho tak cca vytváříš jednu postavu?
No tím způsobem jakým to dělám já (tím nejjednoduším, neoficiální a asi nesprávným) je to poměřně jednoduchý.
Co se týče doby, jak dlouho vytvářím postavu, tak to záleží na tom, jestli mám dobrej nápad - zatím sem nejvíckrát za sebou začal s argoniankou a nordem - 3x. Časově se mi to zatím ale prodlužuje - nejrychlejší to bylo na začátku, teď se snažím aby to vypadalo všechno co nejlíp. Když jsem kreslil Norda, tak to trvalo půl až třičtvrtě hodiny, argonianka hodinu a půl až dvě hodiny... Každopádně až se mi všechny postavy dostanou do ruky, stejně jako ten program, tak to půjde mnohem rychleji...
Upravil/a Whirt dne 07.08.2012 17:23
Protože se mi z předchozí zkušenosti dostalo skvělé rady, tak opět použiju nákres a zeptám se, jestli byla vyše představa taková, jaká je na "papíře". Nevšímejte si těch tmavěmodrých ča - je to část pravítka, které sem nemohl odstranit.
To by bylo fajn mam spoustu napadu, a casu je taky dost
Akorat jsem to myslel tak ze by to mohla byt cast toho ... hlavniho pribehu jak se potkaly atd . samozrejme jen napad
Upravil/a mita dne 08.08.2012 00:02
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.