Mě ale Singleplayer taky baví víc, holt nejsem zrovna MMO hráč a taky odpůrce sociálních sítí který vám dnes nutijou všude
jinak ke kosatčím potratům: je to blbost, Kosatky mám ráda tak jen ať se rodí další
Mopidu napsal:
Mě ale Singleplayer taky baví víc, holt nejsem zrovna MMO hráč a taky odpůrce sociálních sítí který vám dnes nutijou všude
jinak ke kosatčím potratům: je to blbost, Kosatky mám ráda tak jen ať se rodí další
A co když je nějaká nějaké nevěrná? a nechce aby se o tom dozvěděl partner?
By se mohli navzájem v moři ukouat...
Mopidu napsal:
jáj tak o tom kecal. btw kolko je hodín? mne na notebooku zas zblbli
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu napsal:
jáj tak o tom kecal. btw kolko je hodín? mne na notebooku zas zblbli
as je jedna ze základních fyzikálních veličin, jíž se měří vzdálenost mezi událostmi na první souřadnici časoprostoru. Čas se dá také definovat jako neprostorové lineární kontinuum, v němž se události stávají ve zjevně nevratném pořadí. Jako takový je podstatnou složkou struktury vesmíru. Je velmi obtížné, až nemožné, si čas nějak představit. Pokusy o pochopení času byly po dlouhou dobu především doménou filosofů, později i přírodovědců. Na povahu a smysl času existuje množství silně odlišných náhledů, a je proto obtížné nabídnout jeho nekontroverzní a jasnou definici. Důležitým pojmem je tzv. šipka času která určuje smysl (směr) plynutí času, který odpovídá směru rozpínání vesmíru.
as je jedna ze základních fyzikálních veličin, jíž se měří vzdálenost mezi událostmi na první souřadnici časoprostoru. Čas se dá také definovat jako neprostorové lineární kontinuum, v němž se události stávají ve zjevně nevratném pořadí. Jako takový je podstatnou složkou struktury vesmíru. Je velmi obtížné, až nemožné, si čas nějak představit. Pokusy o pochopení času byly po dlouhou dobu především doménou filosofů, později i přírodovědců. Na povahu a smysl času existuje množství silně odlišných náhledů, a je proto obtížné nabídnout jeho nekontroverzní a jasnou definici. Důležitým pojmem je tzv. šipka času která určuje smysl (směr) plynutí času, který odpovídá směru rozpínání vesmíru.
pffffff vyťahujem príšernú vedu
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.