To se tak děsně těžce vysvětluje. To je taková blbůstka, kratochvíle, vznikla na gothic foru, a my ji použili i na Alanovi... jukni tam dyžtak, sekce off topic > rp hry...
No joo... Ale už teď se mi začali otlačovat prsty Brrr... A ještě k tomu to pero stále vrže!
Ty kreslíš kuličkovým, nebo jakým?
Tak teď si mě upřímně ale bez urážky rozesmál
Kreslím na tabletu, ale to pero, co je k tomu dodané má vyměňovací "tuhy" ty tuhy se sice nikdy nevypotřebujou, ale jednou za čas potřebujou vyměnit, protože začnou jednoduše blbnout...
No joo... Ale už teď se mi začali otlačovat prsty Brrr... A ještě k tomu to pero stále vrže!
Ty kreslíš kuličkovým, nebo jakým?
tabletovým je to pero od tabletu
Já jsem si to myslel. Ale ještě jsem neslyšel že by to tabletové vrzalo Tak jsem se divil jako že jestli to dělá nejdřív na papír a pak až přes PC.. takže další trapas.. smějte se mi
To se tak děsně těžce vysvětluje. To je taková blbůstka, kratochvíle, vznikla na gothic foru, a my ji použili i na Alanovi... jukni tam dyžtak, sekce off topic > rp hry...
Jdu se mrknout...
Supr. [/quote]
Juknul sem tam a zjistil, že to tu taky máme, akorát je to samostatná sekce se jménem "Hry"... Někteří, co to nepochopí sem hází diskuze o hrách, ale je to určeno především pro hry jako Slovní fotbal a jiné. (Třeba legendární Bitva o kopec... RIP)
Jdu se mrknout...
Supr.
Juknul sem tam a zjistil, že to tu taky máme, akorát je to samostatná sekce se jménem "Hry"... Někteří, co to nepochopí sem hází diskuze o hrách, ale je to určeno především pro hry jako Slovní fotbal a jiné. (Třeba legendární Bitva o kopec... RIP)[/quote]Vidíš Gorkane, tady to máte taky, tak vesele jdi hrát.
Super. Takvi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.