Ligos napsal:
Neházejte ale flintu do žita. Třeba budeme mile překvapeni
Doufám. Mně by se líbilo kdyby to bylo na motivy knížek od Zahna myslim že se to jmenuje Thrawnova trilogie. Znáte ji někdo?
Vím o co jde, kamarád to četl. To by mohlo být hodně zajímavé, to je pravda. V téhle trilogii se objeví Yuuzan Vongové?
Podle moviezone.cz se v nových filmech neobjeví nic z Expanded Universe a už vůbec ne ze Zahnovy tvorby. Prý chtějí připravit něco úplně vlastního a na Expanded Universe (knížky, komixy atd.) se hodlají vykašlat.
Lidé,
potřebuju vaši pomoc. Kdysi dávno jsem měla v minecraftu jeden mod. Tale of Kingdoms se jmenoval. Ale teď když o chci nainstalovat, tak už nevím jak, hrozně to lamím a akorát rozbíjím minecraft. Tak se vás chci zeptat, nenainstaloval by to někdo do svého minecraftu a neposlal mi pak ke stažení svůj .minecraft? Jde o tenhle mód http://www.minecr...try9795422 .
Jestli se někdo najde tak děkuju
Mopidu napsal:
Lidé,
potřebuju vaši pomoc. Kdysi dávno jsem měla v minecraftu jeden mod. Tale of Kingdoms se jmenoval. Ale teď když o chci nainstalovat, tak už nevím jak, hrozně to lamím a akorát rozbíjím minecraft. Tak se vás chci zeptat, nenainstaloval by to někdo do svého minecraftu a neposlal mi pak ke stažení svůj .minecraft? Jde o tenhle mód http://www.minecr...try9795422 .
Jestli se někdo najde tak děkuju
Skúšal som to. Modloader ide bez chyby. Pridám mod a Minecraft nejde. Myslím si že Tale of Kingdoms nie je ešte pre 1.4.2
Upravil/a Sanued dne 09.11.2012 15:14
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Lidičky, co máte Skyrim přes Steam: Taky se vám dnes začal stahovat Skyrim celý znovu sám od sebe?
Prý že "Je třeba překonfigurovat rozhraní" či nějakou takovou blbost to psalo. Tak já se těším,až přijdu z práce a pustím se do hraní a místo toho musím 2 hodiny čekat jak blbec...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.