EldeR napsal:
Sodoma Gomora ... tohle fórum se stává útočištěm sebestřených intelektuálů s honosnou mluvou .... a já si naivně myslel, že to je fórum herní.
Je morálně nerentabilní a zcela irelevantní, abychom o tom dále polemizovali...
(Ha, dostal jsem vás! Já takhle totiž normálně, nemluvím, doufám, že to víte!)
A k němu kompletní mickeyho klubík nebo jak se ta blbost menuje Na nějaký seriozni informace je ještě asi brzo. To sem si geniálně odpověděl sám
Upravil/a Blatman dne 08.11.2012 18:43
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Ligos napsal:
Neházejte ale flintu do žita. Třeba budeme mile překvapeni
Doufám. Mně by se líbilo kdyby to bylo na motivy knížek od Zahna myslim že se to jmenuje Thrawnova trilogie. Znáte ji někdo?
Leneren napsal:
Víte co?Ten tsunamiplavec mi čím dál více připomíná shoggiho přítele.Mr.Nucleóna.Pokud to čte ať si to nebere zle.Ale mě to tak připadá.
Ligos napsal:
Doufám. Mně by se líbilo kdyby to bylo na motivy knížek od Zahna myslim že se to jmenuje Thrawnova trilogie. Znáte ji někdo?
Vím o co jde, kamarád to četl. To by mohlo být hodně zajímavé, to je pravda. V téhle trilogii se objeví Yuuzan Vongové?
Pokud se nepletu tak ne. Možná se objevili v pozdějších knížkách od zahna. Já čet jen jeho první tři knížky,které navazují na návrat jediho a vystupuje v nich Mara Jade.
Ligos napsal:
Vím o co jde, kamarád to četl. To by mohlo být hodně zajímavé, to je pravda. V téhle trilogii se objeví Yuuzan Vongové?
Pokud se nepletu tak ne. Možná se objevili v pozdějších knížkách od zahna. Já čet jen jeho první tři knížky,které navazují na návrat jediho a vystupuje v nich Mara Jade.
Né,to je zas něco jinýho. Já myslim knížky Dědic Imperia,Temná síla na vzestupu a Poslední povel-jedny z nejlepších knížek co sem kdy četl
nagasadowcz napsal:
Jó, Mara Jade. To mi něco říká
Za dob Impéria byla císařovou agentkou,v Thrawnově trilogii je nejdřív pašeračkou co chce zabít Luka a taky je to nejlepší postava celých hvězdných válek Toť základní informace
Upravil/a Blatman dne 08.11.2012 20:25
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.