No, soudím podle toho, co o nich vím, když pominu aktuální mediální masáž...
No a zvolit je asi museli a když jsou stále v úřadě, tak je museli zvolit znovu.
matthew074 napsal:
Mohl by to někdo ve zkratce vysvětlit? Čeká nás nějaká Světová Válka nebo to jen strašíte děti jako jsem já předtím než půjdou spát.
Pro válku? A to světového rozměru? Nevím proč možná o tom celým konfliktu jen vím málo na to abych to pochopil ,ale příjde mě to jako malá záminka(nějaké vniknutí Rusáků do Ukrajiny) pro to ,aby se do toho zapojil celý svět.
Boing
1) Já obhajuju Rusko? Pokud vím, jen jsem kritizoval pokrytectví NATO. To že nadávám na něčího nepřítele ještě neznamená, že stojím na jeho straně.
2) To, že jdeš dobrovolně do armády je jen a pouze tvoje věc a tvoje rozhodnutí.
3) Mobilizace? TY se nenech vysmát. Vidím, že tady už předpovídáš pomalu třetí světovou. Chápu, že jsou to všechno vzrušující teorie, ale není třeba se něčeho takového obávat. Další problémy spíš vzniknou v zemích kolem Ruska. Tam se bude bojovat. A NATO samozřejmě pošle svoje lidi, aby tam vnesli "pořádek" a "demokracii", zatímco tam Rusi budou upevňovat své "právo na území". TADY ovšem žádná válka nebude. Každopádně gratuluju k nástupu do AČR a přeji příjemnou zábavu u našich východoslovanských bratranců. Takový výlet jistě zajistí spoustu skvělých momentek na fíbíčko.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.