Fyzik je nejblíž, ale ještě to není přesné. Je to vědní obor, který kombinuje fyziku ještě s něčím, co je samostatným vědním oborem. Onen samostatný vědní obor je také jeho devízou.
Českou wiki má.
BTW, Mikeu, řekl jsem, že to byl vědec. Teologie a lingvistika nejsou vědy. Nejsou, nebyly, nikdy nebudou a nenech si to od nikoho nalhávat. Jedno z toho studuju a garantuju ti, že to s vědou nemá nic společného. Spíš si to na ni občas hraje, i když by nemělo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jsi tedy elektrofyzik?
Jsetli ne, tak má to aspoň něco společného s elektrofyzikou?
A má to něco společného s chemií?
Btw. Ten rok 2000 neřeš, nemá smysl to vysvětlovat, stejně bys mi nerozuměl, jelikož hodně přátel či lidí z mého okolí někdy nepochopí, co jim to vlastně vysvětluju.
Tak je to biochemie, nebo fyziologie?
Rovnou se zeptám i na toto:
1) Zemřel jsi v roce 1997?
2) Zemřel jsi v roce 1998?
3) Zemřel jsi v roce 1999?
4) Zemřel jsi v roce 2000?
Hmmm. Nevím nevím. Má něco tvůj obor splečného s IT?
Objevuje se v tvém oboru meteorologie?
Máš vůbec něco společného s biologií?
Jsi seismolog nebo něco takového?
Může v tvém oboru být akustika?
Sorry, jestli se ti budou zdát ty otázky blbé, já už jen tipuju a střílím od boku .
Upravil/a MightRider dne 06.09.2014 10:23
IT využívá, meteorologii též, biologii také, seismologii také, umím si představit že akustiku v některých případech rovněž, i když tady je to spíš o optice.
Můj vědní obor využívá téměř všechno dosavadní vědění o světě ze všech přírodovědných oborů, protože zkoumá světy zcela nové - a víc už vážně napovědět nemůžu, to už ti musí dojít. Je to prostě jeden zásadní vědní obor, který jsi stále nejmenoval a na rozdíl od většiny současných vědních oborů prakticky neustále přináší nějaké nové objevy - nově světy, nová místa, nové poznatky o nich. Já už ti to prakticky řekl, teď už jen napiš název
Áha, a já si sakra říkal..... Naga a astronom? To mi k němu nejde. To není možné.
Ale, jak se zdá, tak asi jo.
A tak tedy zkusím: Jsi Eugene Merle Shoemaker?
A jestli to není astronomie, tak já jsem teď velmi ztrapněný deb*l, který už neví, co dál
Upravil/a MightRider dne 06.09.2014 13:45
Každopádně, jsem někdo jiný. Teď bych se tedy zaměřil na to, co mě dostalo do obecného společenského povědomí a co sice vychází z toho, že jsem astronom a přímo to s tím souvisí, ale každý astronom to rozhodně neudělal.
1) Pocházels s české země?
2) Zemřel jsi v první polovině 20. století?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ani jedno Adri
Jo mimochodem Nago, ještě jsem ti neodpověděl. No, prostě mi nepřišlo, že by ses zabýval hvězdami, planetami atd. Jo, je to velmi zaímavý a fascinující obor, ale tys mi k němu nesedl....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.