Zdravím. Tahle slova mi někoho připomínají... Nejen proto, že přijde a hned si stěžuje, ale i proto, že si stěžuje na design a ovládání fóra... Taková byla reakce Shoggota
Ale stejně dám tomuhle chlapíkovi šanci - Eldera jsem taky z počátku podezříval (ikdyž on nic takového neřekl)... Navíc má jinou IP adresu...
Upravil/a Whirt dne 07.11.2012 20:50
Whirt napsal:
Tahle slova mi někoho připomínají... Nejen proto, že přijde a hned si stěžuje, ale i proto, že si stěžuje na design a ovládání fóra... Taková byla reakce Shoggota
Ale stejně dám tomuhle chlapíkovi šanci - Eldera jsem taky z počátku podezříval (ikdyž on nic takového neřekl)... Navíc má jinou IP adresu...
Klidně podezřívej, máš na to právo a máš k tomu i důvod.
Leneren napsal:
Tsunamiplavec:Ne to se ti jen zdá.Jsi tu nově a hned si stěžuješ.Mě to nepřipadá moc slušné.
Ber to jako konstruktivní kritiku.
Například mi chybí tlačítko na označení všech příspěvků jako přečtené...
Nebo regulace délky podpisů. Některé opravdu zabírají až nechutně moc místa.
PS: Nepozdravit je taky neslušné.
Možná je to neslušné ,ale omluvitelné.Zvlášt když si nakráčíš a hned si budeš stěžovat.Hodně lidí to může rozhořčit natolik ,že zapomenou na slušné vychování.Tudíž zdravím dodatečně ,ale k tomu označení příspěvků.To je těžké si to otevřít a posléze zavřít?Potom už to budeš mít označeno jako přečtené.Nám to ovládání vyhovuje.
Leneren napsal:
Možná je to neslušné ,ale omluvitelné.Zvlášt když si nakráčíš a hned si budeš stěžovat.Hodně lidí to může rozhořčit natolik ,že zapomenou na slušné vychování.Tudíž zdravím dodatečně ,ale k tomu označení příspěvků.To je těžké si to otevřít a posléze zavřít?Potom už to budeš mít označeno jako přečtené.Nám to ovládání vyhovuje.
Otázka zní: Rozhořčilo to tebe natolik, že jsi zapomněl na vychování? Proč tě to natolik rozhořčilo?
A odpověď zní: Ano, témat je tu několik set, takže je velmi nešikovné všechny otvírat a zavírat. A proč má někdo podpis přes půl stránky?
Leneren napsal:
Otázka zní: Rozhořčilo to tebe natolik, že jsi zapomněl na vychování? Proč tě to natolik rozhořčilo?
A odpověď zní: Ano, témat je tu několik set, takže je velmi nešikovné všechny otvírat a zavírat. A proč má někdo podpis přes půl stránky?
Nikdo takový tu není, a na druhou stranu tu máme regulaci velikosti obrázků, což na jiných forech nemají (viz AWF či Madbrahmína)
Leneren napsal:
Ano ,rozhořčilo mě to dosti.A to proto ,že mi to připadalo dosti arogantní.Jen tak vystoupit a postěžovat si.
Ať si podpisy mají dlouhé.Je to jejich reprezentativní pole.A pročti si tedy témata ,lteré tě zajímají a zbytek jednoduše ignoruj.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.