Hador napsal:
Zdravím, tak jsem po roku rezehrál Skyrim od začátku a narazil jsem hned v Bílem průsmyku na problém, když jsi koupim v této lokalize dům a chci si ho vybavit, vše mi jde koupit kromě alchymistické laboratoře. Koupil jsem jí už snad 10x pokaždé mi to jenom vezme prachy, ale v domě ji nemám. Neví někdo co s tím?
Ahojte, dneska jsem hrál a stalo se mi to poprvé. Zaplatil jsem si odvoz do jednoho z měst, nasedl na povoz ale nic se nedělo, postava jen seděla. Zkoušel jsem načíst starší save, zkusil jsem více povozů ale nic nepomáhá. Nevíte?
Mahoney napsal:
Ahojte, dneska jsem hrál a stalo se mi to poprvé. Zaplatil jsem si odvoz do jednoho z měst, nasedl na povoz ale nic se nedělo, postava jen seděla. Zkoušel jsem načíst starší save, zkusil jsem více povozů ale nic nepomáhá. Nevíte?
Zkus použít mod na "Jezdící povozy" v naší databázi módů.
Moc se omlouvám, že s tím obtěžuji, ale už nevím kam se obrátit. Plním linii questů pro Zlodějský cech a teď mám jít zastavit Mercera při krádeži Očí sněžných elfů do dwemerského města Irkngthand. Poté, co se sejdu v druhé části s Karliou a Brynjofem, tak pokud jen na někoho zaútočím okamžitě mi spadne celá hra. Pokusil jsem se tedy všude proplížit, ale vždy když nakonec se dostanu před Mercera a on skončí svou promluvu ke mě a má začít boj, tak hra vždycky okamžitě spadne. Nevíte čím to prosím může být nebo nelze to nějak opravit? Dost nerad bych o tuhle Q linii přišel
Reithal napsal:
Moc se omlouvám, že s tím obtěžuji, ale už nevím kam se obrátit. Plním linii questů pro Zlodějský cech a teď mám jít zastavit Mercera při krádeži Očí sněžných elfů do dwemerského města Irkngthand. Poté, co se sejdu v druhé části s Karliou a Brynjofem, tak pokud jen na někoho zaútočím okamžitě mi spadne celá hra. Pokusil jsem se tedy všude proplížit, ale vždy když nakonec se dostanu před Mercera a on skončí svou promluvu ke mě a má začít boj, tak hra vždycky okamžitě spadne. Nevíte čím to prosím může být nebo nelze to nějak opravit? Dost nerad bych o tuhle Q linii přišel
Koukni sem: http://www.uesp.n...indsighted
nebo sem: http://elderscrol...indsighted
na obou stránkách je nejen popis questu, ale i veškeré dosud objevené chyby a jejich řešení........
no některé chyby řešení nemají, jen doporučení hrát úplně znovu....
snad to nebude Tvůj případ....
chyb je ohledně tohoto úkolu plno, neměl jsem čas to do mrtě pročítat, mrkni sám, snad se tam najdeš........
Jo to bude na dlouho Mám tam hlavně všechny tři ty Unofficial patche, pak (přesnými názvy si nejsem úplně jistý) My home is your home, Beautiful Skyrim, Apachi Hair, 2k Textures, Witcher 2 experience, JaySwords, Dance of Death, King of Riverhelm, pak dva patche na nové společníky (názvy jsem nenašel), follower tweak, Rich merchants, Necessary map markers, werewolf mastery... Snad je to všechno... Ale zkoušel sem to vypínat a nic... I když je divný, že když jsem zakázal Unofficial patch na jeden z DLC (ne na původní hru), tak jsem se dostal jen do hlavního menu a když jsem chtěl rozjet hru (Pokračovat, Nahrát, Nová) tak mi to okamžitě spadlo...
P.S: Ještě přidávám, zapomněl jsem na SKSE a Sky UI
Upravil/a Reithal dne 24.01.2013 22:57
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.