SeveruS napsal:
Otec je LEMKIL..... : o ) Britte není matka, ale dvojče Sissel, taktéž Lemkilova dcera tím pádem.... Jejich maminka umřela při porodu.... : o )
Myslím, Mighte, že tě SeveruS dostal..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No nebudu to komplikovat a dám něco lehčího...... : o )
Otázka:
Když jste v Pelagiově mysli, pomáháte mu se třemi problémy. Jeden z nich je jakýmsi odkazem na něco existujícího i v našem reálném světě.... Ptám se tedy o který problém se jedná, a nač odkazuje.
SeveruS napsal:
No nebudu to komplikovat a dám něco lehčího...... : o )
Otázka:
Když jste v Pelagiově mysli, pomáháte mu se třemi problémy. Jeden z nich je jakýmsi odkazem na něco existujícího i v našem reálném světě.... Ptám se tedy o který problém se jedná, a nač odkazuje.
Odpověď
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Oba máte správně polovinu..... Jde o Vztek a Důvěru.... Jen ten odkaz mi stále chybí..... U Kiniho v podstatě úplně a u Adriho: Na Alenku odkazuje ten "Čajový dýchánek u prostřed lesa" se Sheogorathem. Napovím snad jen to, že souboj Vzteku a Důvěry odkazuje na něco, co je považováno za Kultovní.... : o )
Ah, tak pardon, já jsem se překlepl. A to s tou Britte uznávám, to je vlastně ta její sestra v zeleném oblečení, ještě jednou prosím, přijměte mou omluvu. Vždy k tomu chci něco dodat a někdy to takhle pos**u...
Fajn. Asi to budu muset víc ujasnit. Jde o to, že podobný souboj Vzteku a Důvěry, jenž byl inspirací pro tento, jsme mohli již někde vidět.... šlo o Sebevědomí a Mindrák..... a já chci vědět, kde jsme se s tím mohli a stále můžeme setkat, co bylo tou inspirací???? : o )
SeveruS napsal:
Fajn. Asi to budu muset víc ujasnit. Jde o to, že podobný souboj Vzteku a Důvěry, jenž byl inspirací pro tento, jsme mohli již někde vidět.... šlo o Sebevědomí a Mindrák..... a já chci vědět, kde jsme se s tím mohli a stále můžeme setkat, co bylo tou inspirací???? : o )
Odpověď!
Upravil/a Adrian_S dne 02.11.2014 00:40
Kdybys SeveruSi neřekl to "Sebevědomí a Mindrák", nedocvaklo by mi to ani za týden...
Ok, tak teďka ode mne velmi jednoduchá otázka. Celkově z TES.
Otázka: Čí je tento výrok (+ přesné datum pronešení): "Nejlepší techniku předávají ti, kteří přežili…""Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
První jsem si myslel, že to pronesl Ulfrik a Galmar, ale stále mi to nedalo. Tak jsem trochu pohledal a našel . Je to přesně ta věta, kterou si napsal do povídek .
Gaiden Shinji, 1V 947
OK, takže, pro někoho lehká a pro někoho dosti těžká otázka:
Na jakém místě najdeme ženu, která utíká před svým starým manželem? (jméno, jestli jeto tábor nebo ruiny trpaslíků nebo nordská hrobka atd. a přesnou lokaci, kde to místo najdeme)
Otázka je ze základu.
Zase platí, že pokud se vyskytnou další takové osoby (tady už snad ne, pokud teda našim kamarádům z Bethesdy nedocházeli nápady), tazatel má ještě jednu šanci. Pokud se tak opravdu stane, tak pouze 1.
Upravil/a MightRider dne 02.11.2014 13:12
Edit: úprava odpovědi
Upravil/a Adrian_S dne 02.11.2014 13:19
No, ona jednoduchá nebyla. Nebo byla, ale chvíli mi trvalo, než jsem si vzpomenul na ono místo... Ale dobrá otázka Fakt dobrá..
Další otázka, jednoduchá, z Oblivionu..
Otázka: Jak se jmenuje cechmistr Čepelí?"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
To není správná odpověď..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.