"Zachránil jsem nám tyhle dva koláčky, ostatní jsou polité nějakým projímadlem, tvůj táta to prý přichystal na svojí tchýni." Usměju se a podám jeden Freydis. "Aspoň se můžeme najíst než půjdeme na ten lov."
"Přece se nenechám předběhnout holkou." řeknu si pro sebe a schody proto vezmu spíše letem než během a snad se mi podaří být u domovních dveří dříve než Freydis.
"Asi je jí zima." podotknu při pohledu na ženu a pak se zaměřím na krámky, mrknu co maj třeba schovanýho za zboží co hodlaj vystavovat. Docela mě zajímá co tam budou mít.
"Ustupte smrtelnící!! Já legendární bojovník a generál proslulý bitvou u Falinesti Aedan Ervine se spolu se spanilou paní Freydis a mocným mágem Arteriem vydáváme na lov mýtického stvoření ve zdejším kraji známého jako "Bílý divočák"." Slavnosně prohlásím, tasím meč, proženu se přímo kolem kočího a Arteriovi tchýně a vše zakončím skokem do hlubokého sněhu.
Upravil/a Tondulin dne 23.12.2015 22:23
"Dobře jsem ho sejmul, škoda že jsem netrefil i tu ženskou," vyhodnotím celou akci, zatímco se vyhrabu ze sněhu a zaujmu místo po boku Freydis.
Upravil/a Tondulin dne 23.12.2015 23:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.