(Sorry že nenavazuju, ale já bych na to pak zapomněl Kdyžtak si to pak smažte a přidejte potom nebo něco...)
Jedno slovo co jsem vymyslel (a občas ho i používám) je od slova... fantastický, senzační, tak nějak...
To slovo je žorzeózníXVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mě zas nepřijde slovo Koupit jako to, které se běžně nevyskytuje v češtině a slovo Opatřit mi nepřijde žes ho vymyslel ty. Nějak už postrádám smysl téhle hry, když už se to neřídí pravidly.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No, jelikož jsem se před dlouhou dobou vzdal vedení této hry, a když jsem se jí znovu ujal, tak jsem se na ni zas vykašlal, nechtěl jsem do toho Diegovi mluvit. Ale pravda je, že pod jeho vedením se to do velké míry změnilo na "hledej synonyma"
K Vánocům - Zrodoslava, Zimostřed, Darovan... stojí to za prd, ale zní to slovansky, tak co
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.