WTF tak jsem se rozhodl že si to tu celé projdu a jsem zděšen a vůbec to nechápu jak někdo může mít na lehké zbroji 660. A na zbraní kolem 550 poškození to prostě nechápu sám mám deadretickou zbroj která má 264. A pálcát 164 poškození. Poradí pls někdo jak to pořádně zvíšit
To rozhodně, hra pak nemá už takový ten svůj nádech a smysl, když pak všechno likviduješ jak na běžícim pásu a obr je pro tebe jako přerostlý kolčavák. Nejlepší je takový ten průměr, vyšperkovat si postavu ale s mírou. To pak je větší zábava.
Já nosím mám Dwemery rád a nosím těžkou helmu z DG, těžkou zbroj z DG (ale někdy si vezmu trpasličí) a pak trpasličí boty a rukavice... Moc se mi taky líbí DG sekerka...
Hmm, ale to jen s momentální postavou, jinak vlastně nosím cokoli co je pěkný a dostane se mi pod ruku
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Za chvíli tu hodím svojí hrdinku.Jinak dračí zbroj je taky pěkná nebo tak starobylá falmerská,ale to je v dlc.Jinak pěkní hrdinové/ky
Chicago Ted was here!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.