No to jo........ Však s ní asi nejspíš proběhnu jen jednu jeskyni a pak ji hodím na Figurínu..... Vyraběl jsem ji se 100% podporou kovářství (rukavky, zástěra, prsten, náhrdelník po 25%) a tak mám teď na sobě kvalitu zbroje (obsahuje ještě daedrický štít) o síle 882...... Navíc je jen těžko prodejná, zbroj je za 28 333 a celý komplet za 50 999 a to jsem si ji ještě neočaroval........ :-DDDDDDDDDDD Ale je nádherná...... a ty žhnoucí oči paráda......
Jo a určitě si v ní vychutnám alespoň jednoho dráčka........ Pěkně na férovku..... bez luku a magie....... jen nějaká šikovná kombinace jednoruček, event. něco se štítem a pár litříků hojivých medicín.......... :-DDDDDDDDD
Sháním opravdu pěknou zbroj co se hodí k upírům.A prosím, byl bych raději kdyby jste to jsem hodily z Workshopu
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
nevi nekdo neakej mod na poriadny dom s vela uloznimi priestormi na zbrane a oblecenie tak zeby som mohol davat na figurinu a zbrane na tie stojani ....a este neakej hunter dom ten by sa hodil tiez diky
Neznáte někdo nějakej mód, kde by byla mapa jako v Oblivionu? Nemyslím tím herní svět, ale jako mapa když si ji otevřete. Ve Skyrimu je 3D, a v oblivionu je taková klasická, jako by na starém papíře. Kdyby někdo znal mód který by udělal takovou mapu i ve Skyrimu, byl bych vděčnej
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.