Jj, vypadá
(pro případ že to nikdo zas nečet páč nikdo nikdy nečte poslední koment na stránce: Já taky říkám Mopík, Škorp potvrdí )
BTW, konečně jsem se dostal k tomu abych se podíval na Spaceballs. John Hurt jde do seznamu mých oblíbených herců, NOW!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hmm... Hele, jak o tom tak přemýšlím tak by se John Hurt mohl klidně stát mým nejoblíbenějším Doktorem (nevím jestli porazí Tennanta )... Anyway, řešit to nebudu a vyřeším to BWským způsobem - naplánuju jim oboum postavit pomník
Kolikátý pomníky to jsou? 245. a 246. ?
Ale jako Doktor byl fakt dobrej a tou scénou ve Spaceballs totálně zabil
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Můžete mi někdo říci, proč celej facebook brečí kvůli tomu že zemřel Paul Walker? Jako fajn, byl to dobrej herec, taky jsem ho měl rád, ale ruku na srdce, kdyby neumřel, ani by si na něj nevzpomněli a teď dělaj, jako kdyby byli nejlepší kámoši.
Vlastně si nepamatuju, že by se někdy z toho, že zemřela nějaká celebrita dělalo na facebooku takový haló, jako zrovna z Walkera..
Mopidu napsal:
Tasemnice: Ten chlap je strašnej borec jen tak sníst vajíčko tasemnice........ And this isn't even his final form! (pochopil někdo tu narážku? )
Yes, yes I did
Mimochodem nemůžu přestat poslouchat své nové zpěvácké alterego
Musím se na tu show někdy podívat, ty lidi musí být těžcí týpci
Mopi: ok. Stejně ti budu říkat "Mopík"
Tasi: hej to je borec
Upravil/a METTALIC dne 02.12.2013 23:28
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mopidu napsal:
Tasemnice: Ten chlap je strašnej borec jen tak sníst vajíčko tasemnice........ And this isn't even his final form! (pochopil někdo tu narážku? )
Yes, yes I did
Mimochodem nemůžu přestat poslouchat své nové zpěvácké alterego
Musím se na tu show někdy podívat, ty lidi musí být těžcí týpci
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.