Macraschley1 napsal:
Kdž jsem ještě hrál, tak jsme např. hráli Sen noci Svatojánské, nebo od Aristofana (nějaký starý Řek) Lysystraté (nebo jaxe to píše... )
Tak to my jsme většinou z předlohy nevycházeli a vytvářeli různá autorská představení. Ale pokud bych měl jmenovat něco, co vycházelo z předlohy a bylo to opravdu povedené, tak by to byl loňský Ernst Jandl - Třikrát člověk čili život (v originálu se to jmenuje jinak - Pětkrát člověk - chyběli nám herci ) a taková malá hříčka s knížkou "O krtečkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu"
háhá!! Krtečka - toho jsem četl... a čí je toto hovínko??
... chyběli nám herci! Epic, za to ti jdu oplatit to šťouchnutí na FB ...
Macraschley1 napsal:
Whirt: Admin: Aj, tak to jsme dva, ale já odešel kvůli času... To je mi líto, určitě bys tam mohl zůstat, ne? (Jinak nevím, moc to nesleduji, asi jako zde... )
Taky jsem na to neměl čas... Jsem rád, když to stíhám tady společně se školou
Ale taky mě už štvaly ty neustálé hádky, do kterých se mi nechtělo moc plést - měl jsem pocit, že tam dobré slovo moc nevyřeší a já to radši většinou dělám po dobrém...
Macraschley1 napsal:
Whirt: Admin: Aj, tak to jsme dva, ale já odešel kvůli času... To je mi líto, určitě bys tam mohl zůstat, ne? (Jinak nevím, moc to nesleduji, asi jako zde... )
Taky jsem na to neměl čas... Jsem rád, když to stíhám tady společně se školou
Ale taky mě už štvaly ty neustálé hádky, do kterých se mi nechtělo moc plést - měl jsem pocit, že tam dobré slovo moc nevyřeší a já to radši většinou dělám po dobrém...
Macraschley1 napsal:
háhá!! Krtečka - toho jsem četl... a čí je toto hovínko??
... chyběli nám herci! Epic, za to ti jdu oplatit to šťouchnutí na FB ...
No ale nejvtipnější na tom všem bylo, že hlavní herci měli být muži... Já jediný byl muž
A krteček byl hodně oblíbený u dětí... byl docela naturalistickej, takže sem se pokaždé repríze musel umýt
Ale protože jsme Krtečka nehráli jenom pro děti, tak měl i několik konců (a byla tam boží a naivní písnička s velice inteligentním textem - vím nejde to dohromady, ale když pověříte takového intelektuála, kterého nebudu jmenovat, aby sepsal text písně, tak to pak takhle dopadá )
Lidi, dávejte bacha na slovo "slanina". To B je hned vedle N a já už to párkrát napsala blbě cena za to, mít ráda slaNinu a zároveň mít malej display...
Tak, teď jdu napsat matiku a mám hotovo
Mopidu napsal:
Lidi, dávejte bacha na slovo "slanina". To B je hned vedle N a já už to párkrát napsala blbě cena za to, mít ráda slaNinu a zároveň mít malej display...
Tak, teď jdu napsat matiku a mám hotovo
Všichni tu něco píšou.. Jen já mám "všechno hotové"...
Můj bože! Právě sem viděl fotku z té inscenace... No nemůžu si stěžovat, když dělá takový optický klam, že mám velké svaly Ale taky dělá optický klam, že mám zvláštní obličej
Pfff... Thaletova kružnice... Hotovo.
Tak a po zbytek večera (ehm..noci?) mám volno. Let's do something! Nejprv si dám zápas v sumu batmanem, pak vypiju litr benzinu a když si odříhnu, tak pojedu vzad, pak si sednu na š-pi-ci konkordu a pojedu tak do Irska, kde si dám pivo š leprikonama, čornu jim zlato, to utratím ve Vegas a... ...a nebo budu sedět tady
EDIT: Zas to bere slovo š-pi-ce jako sprosté
Upravil/a Mopidu dne 06.11.2012 23:53
Pojďme si všichni koupit nové SCORE! Je tam ta Hra o trůny, Legendary (což je nějaká střílečka nějakejch mutantů) a nějaký další hry navíc. I já si po nějaké době to Score kouím.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA napsal:
Naga, jak se jmenovala ta skupina, co jsi tuhle házel na chat? Ta švýcarská.
Sice nejsem Naga, ale vím to: Eluveitie
Mimochodem všimli jste si, jak se mě snaží Shoggot prostě shodit? Vždycky kdokoliv něco řekne, tak na to má svoje ALE...
Například Richie mě obhájil, že z funkce už delší dobu odcházím no a on zase musel mít poslední slovo...
Proč bych sakra zneužil těch práv, která tam ještě mám, když se o ně vůbec nezajímám... Asi se bál, že bych mu dal ban a proto tak úskočně ze sebe vyhodil "proč ještě stále má ty funkce pro svoje Mecheche"...
Já sem člověk nekonfliktní...
A ještě něco k tomu... Je vidět, že Shoggot vůbec nepochopil to co tam Mopi napsala...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.