Reject napsal:
Já už jsem tu taky dobrý půlrok a připadá mi to jak včera když jsem se tu ptal, jestli je na střeše dračí síně opravdu dračí vejce
Já vzpomínám na tu chvíli před rokem a půl ne-li víc, když sem tu sám s Adminem, Scarczem a MortuusDominus hrál slovní fotbal a spekulovali jestli ve Skyrimu budou narážky na předchozí díly, jestli tam bude Labyrinthian, jak sem se rozhodl dělat moderátora. Ty jo! Já snad po několika letech zase začnu brečet
Jak takhle vzpomínáme, tak mi to připomíná vzpomínací díly v Simpsonech
Reject napsal:
Ale myslim že jsme tu dost dobrá parta lidí
Taky si myslím a doufám že už snad potisícé se nestane ta věc, že sem někdo přestane chodit... Už jsem to s tolika dobrýma lidma zažil tolikrát... Někdy dokonce i bez vysvětlení a přitom měli někteří na starost nějakou práci ke které se dobrovolně přihlásili... Chjo.
Mimochodem ještě k Lucanthasovi Udělal tu přeci takové téma kam dával videa jedno po druhém, takže měl hrozně moc příspěvků. A já jsem mu řekl že by neměl, že dostane BAN za posthunting. On se mi vysmál, načež ho Admin napomenul a koukejte co mi napsal zmetek jeden: praskaci! HNUSNA KRYSO!
normálně do PM a já ho navíc nepráskl.. ale už to pak navždy tvrdil
Reject napsal:
Ale myslim že jsme tu dost dobrá parta lidí
Taky si myslím a doufám že už snad potisícé se nestane ta věc, že sem někdo přestane chodit... Už jsem to s tolika dobrýma lidma zažil tolikrát... Někdy dokonce i bez vysvětlení a přitom měli někteří na starost nějakou práci ke které se dobrovolně přihlásili... Chjo.
A víš jak jsi tu jednou delší dobu nebyl? Tak my už jsme si mysleli že ses na nás naštval protože jsme spamovali a že už nepříjdeš
Reject napsal:
Mimochodem ještě k Lucanthasovi Udělal tu přeci takové téma kam dával videa jedno po druhém, takže měl hrozně moc příspěvků. A já jsem mu řekl že by neměl, že dostane BAN za posthunting. On se mi vysmál, načež ho Admin napomenul a koukejte co mi napsal zmetek jeden: praskaci! HNUSNA KRYSO!
normálně do PM a já ho navíc nepráskl.. ale už to pak navždy tvrdil
Nojo já nevím, ale mě přišel trochu mimo realitu... Možná i trochu šáhlej. Nevím jak mohl být plnoletej...
SuperHunter napsal:
Odběhnu od tématu. Co teď hrajete za hry ?
Teď nic, ale díky rozhovoru na Chatu mám zase chuť zahrát Neverhood
Jinak sem tam hraju na Vitě na PSP, ale na počítačové hraní si chci udělat čas... Budu hrát Skyrim (zase )
SuperHunter napsal:
Jinak sem tam hraju na Vitě na PSP, ale na počítačové hraní si chci udělat čas... Budu hrát Skyrim (zase )
Tak cédo neverhood mi teď leží přímo po pravé ruce
SuperHunter napsal:
Och! A mě dopr nefunguje... Jedna z nejlepších her...
SuperHunter napsal:
Och! A mě dopr nefunguje... Jedna z nejlepších her...
To teda, snad první hra kterou jsem doma měl (až na herní výběry 1 - 5). O to víc mě těší, že tohle cédo, bohužel vypálené už mám skoro 9 let
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.