Nazdár všem Nevím o čem je tu řeč a nechc se mi to číst, ale: Whiirtééé, ty chodíš na dramaťák??
Já jsem chodil šest let, a teď po odmlce jsem začal jako asistent režie... Super.
Tak jsem to přeci jen v rychlosti shlédl - neznamená, že když spolu nesouhlasíte, že se musíte hádat!
Nejsem na ničí straně, ale určitě by se dalo psát lidštěji, to ano, na druhou stranu však nenadávat, atd. ...
Macraschley1 napsal:
Nazdár všem Nevím o čem je tu řeč a nechc se mi to číst, ale: Whiirtééé, ty chodíš na dramaťák??
Já jsem chodil šest let, a teď po odmlce jsem začal jako asistent režie... Super.
... to chce placáák!
Ano, už jedenáct let... V podstatě letos musím končit, ale ještě si tam rok pobudu... Náš vedoucí to už nějak zařídí
Placák!
Mimochodem asistenta režie čeho? Smím-li se zeptat...
Jo... Mám k tomu dvě věci - zaprvé už týden rezignuju na administrátorskou funkci - z pohledu Richieho už admin nejsem... Navíc na to co si tam napsal mohl zareagovat jakýkoliv jiný admin - proč já, který už v podstatě neadminuju bych měl něco řešit? A vůbec! Vždyť ani neví, jestli jsem si to tam četl!
No a zadruhé by mě zajímalo jak jsem selhal jako člověk...
Nemíním se s ním už bavit, stejně by na to měl argument...
EDIT: Nebýt Shoggota, tak tam klidně admina dělám, i když bych byl méně aktivní... Klidně bych tam ještě chodil, ale s takovým člověkem uprostřed jejich milostného dění bych rozhodně učinkovat nechtěl...
Upravil/a Whirt dne 06.11.2012 23:29
Přesně.A mám dotaz mohou uživatelé fóra nechat navrhnout někomu ban?A kdyby se pro to založila petice jsem si jist ,že bychom získali dostatek hlasů.Berte to jako demokracii.
Mopiina Právní Agentura
jediná neoficiální právnička na fóru
potřebujete obhajobu před svými kamarády i nekamarády? Dokážu obhájit cokoli, od čištění zubů až po světovou sbírku trusu (nevztahuje se na Lenovi nápadu a vraždu)
Mopiina právní agentura nezajišťuje úspěch. Furt jsem jen pubertální dítě s mozkem tříletýho
Neváhejte, sežeňte si obhájce již dnes a to jen za kilo Slaniny (ouch, tu byl fakt blbej překlep ) měsíčně!
Tel. Prostě zařvěte na nejbližší Mop nebo Moped
No vida, mám domácí úkol hotový dík Whirte (domácí úkol na straně 20, cvičení 8 c) : Napište i vy svoji vlastní reklamu do novin. Přečtěte po třídě)
neeeeeeeeeee, vůbec není na úkoly pozdě
Upravil/a Mopidu dne 06.11.2012 23:29
Mopi pro tvoji agenturu se nedá říci nic jiného, než že je Epicky spolehlivá
A nejlepší na ní je, že je v každé domácnosti
Upravil/a Whirt dne 06.11.2012 23:28
Macraschley1 napsal:
... to chce placáák!
Ano, už jedenáct let... V podstatě letos musím končit, ale ještě si tam rok pobudu... Náš vedoucí to už nějak zařídí
Placák!
Mimochodem asistenta režie čeho? Smím-li se zeptat...
Placáák!
Chápu..
Akorát mě poprosil, jeslti bych mu nepomohl s Malou mořskou vílou, která, ač má v názvu slůvko "malá", není vůbec malá ... (jakožto inscenace) ...
Takže tak...
Kdž jsem ještě hrál, tak jsme např. hráli Sen noci Svatojánské, nebo od Aristofana (nějaký starý Řek) Lysystraté (nebo jaxe to píše... )
Diego napsal:
Diego is back ! Klávesnice odešla ,sorry
čaues Diéégo!
Whirt: Admin: Aj, tak to jsme dva, ale já odešel kvůli času... To je mi líto, určitě bys tam mohl zůstat, ne? (Jinak nevím, moc to nesleduji, asi jako zde... )
Mopiina Právní Agentura
jediná neoficiální právnička na fóru
potřebujete obhajobu před svými kamarády i nekamarády? Dokážu obhájit cokoli, od čištění zubů až po světovou sbírku trusu (nevztahuje se na Lenovi nápadu a vraždu)
Mopiina právní agentura nezajišťuje úspěch. Furt jsem jen pubertální dítě s mozkem tříletýho
Neváhejte, sežeňte si obhájce již dnes a to jen za kilo Slaniny (ouch, tu byl fakt blbej překlep ) měsíčně!
Tel. Prostě zařvěte na nejbližší Mop nebo Moped
No vida, mám domácí úkol hotový dík Whirte (domácí úkol na straně 20, cvičení 8 c) : Napište i vy svoji vlastní reklamu do novin. Přečtěte po třídě)
neeeeeeeeeee, vůbec není na úkoly pozdě
Macraschley1 napsal:
Kdž jsem ještě hrál, tak jsme např. hráli Sen noci Svatojánské, nebo od Aristofana (nějaký starý Řek) Lysystraté (nebo jaxe to píše... )
Tak to my jsme většinou z předlohy nevycházeli a vytvářeli různá autorská představení. Ale pokud bych měl jmenovat něco, co vycházelo z předlohy a bylo to opravdu povedené, tak by to byl loňský Ernst Jandl - Třikrát člověk čili život (v originálu se to jmenuje jinak - Pětkrát člověk - chyběli nám herci ) a taková malá hříčka s knížkou "O krtečkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.