No, je tu pár lidí, které mají rádi všichni. Třeba Mopi nebo Whirt nebo Diego, nvm o tom, že by s nimi měl někdo problém (nepočítaje lidi, kteří nemají rádi nikoho ).
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
No, je tu pár lidí, které mají rádi všichni. Třeba Mopi nebo Whirt nebo Diego, nvm o tom, že by s nimi měl někdo problém (nepočítaje lidi, kteří nemají rádi nikoho ).
zabudol si seba, hRDLu, BW-ho a mnoho a mnoho ďalších a samozrejme, zabudol si mňa DDD
You can kill yourself, or die trying...
Jocha de Fable:
Buď rád, že nechceš hrát sci-fi. Kdybys ses dostal k tomu mému (WIP)... Tak bys... Byl poBWován
Jinak, jak se má pan Filuta ?
Upravil/a BadWolf dne 05.11.2012 22:04
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
zabudol si seba, hRDLu, BW-ho a mnoho a mnoho ďalších a samozrejme, zabudol si mňa DDD
Tak chtěl jsem být skromný, no
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Tak chtěl jsem být skromný, no
mne to došlo ale v podstate sú na fore viacej menej oblúbený všetci, až na pár výnimiek, ktoré vedia koho myslím aspoň ted ja mám dve konkrétne osoby, a oni by to mali vedieť, a asi aj všetci ostatní
Ligos napsal:
Jaký to diametrální rozdíl, proti včerejšímu večeru Včera se to tu hemžilo negativními ohlasy, dnes byste si div nedali pusu
Ani za boha DDDDD max. by mohli pobozkať brokovnicu ktorú mi len dlží ale ešte nevie že bude prvá obeť, ale PSSSSSSSSSSSSSST
Takové večery, jako tu byl včera tu máme taky jednou za uherský rok, kdy se tu čistou náhodou objeví někdo podobný Iáčkovitému Shoggotovi. (Proč Iáčkovi by vysvětlil úryvek z Medvídka Pú, který jsem dnes četl v dramaťáku )
Ve chvíli, kdy jsem četl toto, tak jsem si vzpomněl na Shoggota - do té chvíle jsem měl Iáčka rád
...
"Já jen říkám," řekl Ijáček "že mě to ruší. Nestál jsem o to, jít na tuto expudici. Šel jsem jen z ochoty. Ale tady jsem; a mám-li být konec té expudice, tak ať jsem opravdu konec. Ale když musím pokaždé, když si chci sednout a odpočinout, napřed odehnat oůl tuctu Králíčkových malých přátel a příbuzných, to tedy už není žádná expudice, to je prostě zmatek a rámus. To říkám já. E:
"Chápu co Ijáček myslí," řekla Sova. "Kdybyste se mne zeptali-"
"Já se nikoho neptám," řekl Ijáček. "Každému to povídám. Pro mne za mne můžeme jít hledat severní točnu nebo si tady hrát kolo kolo mlýnský a udělat bác do mraveniště. To je mi jedno"
...
Děkuju ti, Kryštůfku Robine. Zdá se, že ty jediný mi rozumíš. Ti druzí nemyslí - to je ta chyba. Nedovedou se do ničeho vžít. Ocas pro ně není ocasem,
je to jen kousek něčeho, co visí vzadu.
...
Upravil/a Whirt dne 05.11.2012 22:24
BadWolf napsal: Jocha de Fable:
Buď rád, že nechceš hrát sci-fi. Kdybys ses dostal k tomu mému (WIP)... Tak bys... Byl poBWován
Jinak, jak se má pan Filuta ?
Skvěle nechá tě pozdravovat ale musím se ti přiznat, Red Dwarfa sem viděl celkem asi 3 díly
Mno, Whirte, díky, žes mi připomněl moje dětství (medvídka Pů jsem četl naposled v páté třídě). Ale toho osla bych už sem netahal. (samozřejmě Íjáčka, koho jiného!!)
Ligos napsal:
Mno, Whirte, díky, žes mi připomněl moje dětství (medvídka Pů jsem četl naposled v páté třídě). Ale toho osla bych už sem netahal. (samozřejmě Íjáčka, koho jiného!!)
Mno není zač... Jen sem se chtěl o ten dojem podělit, protože mě to tížilo v hlavě...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.