1) Zemřel jsi v 20. století?
2) Bylo ti 50-70 let?
3) Byl jsi Evropan?
4) Byl jsi známý?
5) Byl jsi z Českých zemí (řekl jsem to takhle, pokud bys žil ještě někdy za Přemyslovců nebo Rakousko-Uherska)
1) byl jsi významný na poli umění?
2) - hudebním?
3) - výtvarném?
4) - jiném?
5) byl jsi duchovní?
6) - politik/státník?
7) - vynálezce?
8) - je o tobě česká wiki?
9) - nebo alepsoň anglická?
Odpovím takto: jsou ode mě významné spisy, vynálezce přímo nejsem, ale je to svým způsobem blízko a jsou o mně jak CZ, tak ENG wiki. Jo a taky jsem nebyl přímo politik, ale taky je to blízko. A BTW, byl jsem i dobrý hudebník, ale nebyl to můj profesní obor, ani jsem se tím neproslavil. Teda ne přímo. Ale taky jsem v tom oboru něco udělal.
Upravil/a nagasadowcz dne 30.08.2014 23:30
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
1)Byl jsi Francouz?
2) Brit? (jelikož VB tehdy ještě neexistovala, tak ti to tu vypíšu)
2,a) Angličan?
2,b) Skot?
2,c) Ir?
2,d) Velšan? (z Walesu)
3) Španěl?
4) Ital?
5) Rus?
6) Němec?
7) Rakušan?
8) Maďar?
9) Osman? (Turek)
10) Byl jsi z rodu Habsburků?
Upravil/a MightRider dne 31.08.2014 11:21
A nemůžeš dělat žádné členění otázek na a)-d), to už je porušení pravidel. Když deset otázek, tak deset otázek. Mohl ses zeptat, zdali jsem pocházel z území dnešního Spojeného království
Upravil/a nagasadowcz dne 31.08.2014 11:51
Některé z těch otázek už padly v předchozím příspěvku, Mikeu
Ale prozradím tedy, že jsem nebyl katolík, ani přímo osvícenec. Taky vám řeknu, že sice nejsem Francouz, ale ve Francii jsem nějaký čas pobýval, a to jako člen královské instituce (ne na dvoře).
Být vámi, najdu co nejrychleji zemi původu a obory, jejichž jsem se stal významným představitelem.
Upravil/a nagasadowcz dne 31.08.2014 13:06
V té době existoval jeden evropský stát, který poskytoval útočiště těm, kteří byli omezováni církevními opresemi, a který se tak stal v oné době technicky, vědecky a filosoficky jedním z nejvyspělejších států na světě. Díla jinde cenzurovaná či zakázaná zde byla vydávána v originální podobě, myšlenky jinde poplivané zde byly oslavovány. Důvody byly i praktické - kvůli navigaci a mořeplavectví (toho času především do Indie) bylo třeba neustálého technologického vývoje.
Upravil/a nagasadowcz dne 31.08.2014 14:03
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.