ahoj, jsem tady novej a chtěl bych se zeptat, jestli je možné, ještě se připojit k nějakému DrD? Ve škole sem si to pročítal(vypadal sem u toho jak debil, pořád sem se díval mezi nohy, a chlámal se u toho), a nejsem si jist... Díky moc
Jocha de Fable napsal:
ahoj, jsem tady novej a chtěl bych se zeptat, jestli je možné, ještě se připojit k nějakému DrD? Ve škole sem si to pročítal(vypadal sem u toho jak debil, pořád sem se díval mezi nohy, a chlámal se u toho), a nejsem si jist... Díky moc
Záleží jaké myslíš... Tak do Hrozby se můžeš přidat určitě, jen napiš Aureliovy...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jocha de Fable napsal:
Jestli se můžeš přidat záleží jen na autorovi, ale většinou jsou vstřícní a snaží se vyjít vstříc. Napiš do diskuze u některých z her a nebo napiš autorovi soukromou zprávu
Jocha de Fable napsal:
tomu že si sa smial teda fakt verím DDD a ako ti už poradili, napíš do diskuzie ...
You can kill yourself, or die trying...
Ano Myths je taktéž DrD.Které se zde objevilo dvakrát.Pokaždé za jiného vypravěče.Ale je mi líto Myths už se nehraje.Ale seznam DrD je zde:http://skyrim.4fa...orum_id=34
Upravil/a Leneren dne 05.11.2012 21:20
Ok.Ale ohledně her máš velký výběr.Myslím ,že krom těch co už jedou nebo jsou oznámeny.Jsou ve fáze vývoje ještě 3 hry.A to od těchto autorů:Mopidu ,Whirt a BadWolf.
Kdyby něco stačí se jen zeptat.
Lord Rade napsal: Všichni si kupte příští skore! Bude tam Hra o trůny (strategie) Je tam určitě i multiplayer a za 200 to je výhodná koupě, takže by sme si mohli zahrát.
Kdysi jsem ho odebíral, ale to už je dávno. Každopádně tohle bych si koupil. Mohl bys mi, prosím, napsat, kdy to vychází?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.