Lidi, teprve teď mě napadlo podívat se do BIOSu a zjistil jsem, že on nevidí ten systémový HDD. Napadlo mě přehodit ho do jinéh SATA portu - stane se něco, pokud systémový disk nebude v prvním portu ale třeba ve třetím nebo čtvrtém a mechanika bude zapojená v portu před ním? Můžu t bez rizika vyzkoušet nebo bych tím mohl něco posrat? Díky.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Lidi, teprve teď mě napadlo podívat se do BIOSu a zjistil jsem, že on nevidí ten systémový HDD. Napadlo mě přehodit ho do jinéh SATA portu - stane se něco, pokud systémový disk nebude v prvním portu ale třeba ve třetím nebo čtvrtém a mechanika bude zapojená v portu před ním? Můžu t bez rizika vyzkoušet nebo bych tím mohl něco posrat? Díky.
nagasadowcz napsal:
mělo by jít správně a já ti říkal koukni na porty
Jo, teď jsem si přečetl, že systému je to jedno, jen že bude defaultně bootovat z toho s nižším číslem. Jelikož ten druhý je ATA, nebude to problém
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
mělo by jít správně a já ti říkal koukni na porty
Jo, teď jsem si přečetl, že systému je to jedno, jen že bude defaultně bootovat z toho s nižším číslem. Jelikož ten druhý je ATA, nebude to problém
poslouchej toho co programuje (to sem já ) a poslouchejto ho já vím zase spam
Lidi, příště když se budete chtít hádat, tak se přesuňte do tématu Hate Park!
Já vím, že jsem Vás sem poslal, ale to jsem myslel, že je to jen sranda a nezvrhne se to v malou válku. Dík za pochopení!
Diego napsal:
Lidi, příště když se budete chtít hádat, tak se přesuňte do tématu Hate Park!
Já vím, že jsem Vás sem poslal, ale to jsem myslel, že je to jen sranda a nezvrhne se to v malou válku. Dík za pochopení!
Já doufám, že už žádný příště nebude Taky jsem nečekal, že se to tak vyvine...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.