BadWolf napsal:
Tak jsem po dlouhý době konečně zkouknul celý Nedotknutelní (http://www.csfd.c...tknutelni/). Moc pěknej film. Skvěle zvládá jak komediální tak tu (eehmm... emocionální? Dramatickou? Přátelskou? Nevím, jsem filmově negramotná osoba) stránku. Doporučuji všema 11.
Ten jsem viděl taky a moc se mi líbil. Má to suprový scénář, výkon herců a dost možná i režiséra. Kdo neviděl, tak doporučuji shlédnout. Co se stránky týče, tak asi všechny, které jsi řekl. Podle toho, jak moc se někdo nechá unést emocemi...
hRDLA napsal:
Na každym kompu mi to dělá tohle a je jedno kde se připojim
Kdybys nehonil lišku kolem zeměkoule aby ti vyhledávala informace a raději si nainstaloval strýčka Googla, nebo Operu tak bys takové hle problémy neměl. Nebo zkus Internet Explorer
Tak u mě jede IE v pohodě (Dnes už se za něj nemusí člověk stydět). Jen tu mám něco zablokovanýho, takže nemůžu používat smajlíky. (Po kliknutí na ně se nic nestane)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
SuperHunter napsal:
Mě teda funguje...asi seš vadnej hRDLo
Lord Rade napsal:
Tak u mě jede IE v pohodě (Dnes už se za něj nemusí člověk stydět). Jen tu mám něco zablokovanýho, takže nemůžu používat smajlíky. (Po kliknutí na ně se nic nestane)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.