@Len: Ano, Merlin tak, jak ho známe dnes, je míchanicí dvou reálných historických postav, které spolu ovšem vůbec nesouvisely ani se nikdy nemohly potkat. Navíc ještě existuje jeden Merlin, který s Artušem taky neměl nic společného a byl to prorok/šílenec žijící v lesích, tuším že ve Walesu. Více na Wiki
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Tak jsem si hrála s Photoshopem, který jsem zrovna objevila v kompu tak jestli to hRDLovi nevadí, změnila jsem si podpis, ta příšerka se mi líbila
btw, hRDLA robí podpisy 90% foru má tu niekde na to téma, ale neviem do ktorej sekcie ho daj, tak ked tam raz zavítaj na chat ;D
You can kill yourself, or die trying...
@Len: Jak rebel? Jakože nehraješ AC? Já taky ne a ani to neplánuju. Dvojka byla fajn, ale nějak nemám zájem hrát nic dalšího. Viděl jsem kousek LP Brotherhood a... prostě dvojka byla super, ale stačí mi.
nagasadowcz napsal:
@Len: Jak rebel? Jakože nehraješ AC? Já taky ne a ani to neplánuju. Dvojka byla fajn, ale nějak nemám zájem hrát nic dalšího. Viděl jsem kousek LP Brotherhood a... prostě dvojka byla super, ale stačí mi.
Ne měl jsem 1 minutu podpis porušující normy
A jinak s 2 máš pravdu.Ta mě upřímě taky nejvíc ze všech dílů naplnila.
@Mike: Nazdar, bro! Tak co, už máš konečně víc času? Já ho teď zas mám o něco míň Podpisovou revoluci spustil hRDLA, jak už ses tu dozvěděl, ale já to rád zopakuju, páč ten podpis je fakt cool a vděčím mu za něj. Takže ještě raz - vivat hRDLA!
Len: Ze začátku( za toho "jiného" ) to bylo takové nemastné a neslané. Ale v průběhu výcviku Connora mě to čím dál více baví, jen ty souboje jsou nějaké divné a to myslím jak s lidmi tak i se zvířaty. Jsem ale stejně teprve na začátku, teprv Connor vyrostl.
Norbi: Nejni to má tvorba, mám i více takových podle mě epických obrázků a jestli chceš pošlu ti je.
Upravil/a Diego dne 04.01.2013 21:28
Ty vole, ne. už prostě ne! Zas mám ten příspěvek na konci a zas si toho nikdo nevšimne a já se s tím tak nadřel.. Víte co, seru na to, udělám podvod! Já to hodím na druhou stránku
Děkuju za pochopení
EDIT: Takže Mike není ani blázen ani jasnovidec ani bláznivý jasnovidec, poněvadž to, na co reaguje, bylo původně tady
Upravil/a nagasadowcz dne 05.01.2013 00:44
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.