@Norbi: Jo, jo, děkuju. Já si na ty levely sice nijak nepotrpím, ale je fakt, že je to cool obrázek
Mimochodem, v Hádání máš odpověď
Upravil/a nagasadowcz dne 03.01.2013 22:31
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
a najgeniálnejšie bolo ako som sa o otázku skorej pýtal či to bol politik D lenže ja už som pri tej otázke bol takmer presvedčený že to je on
You can kill yourself, or die trying...
BTW, neočísloval jsem otázku, páč jsem na to zapomněl a blbne mi fórum (-_-) a nejde mi to editnout, sorry
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW !!! ty zasratý kemper čakáš kým ti to ludia takmer úplne dohádajú, potom sa objavíš lenže nanič kemper, nakolko si ani neuhádol DDD
You can kill yourself, or die trying...
@BW: Když je otázka jen jedna, tak ji samozřejmě není třeba číslovat. Číslovat je třeba jen při větším počtu otázek, aby se dalo hromadně přehledně odpovědět. Moje pravidla počítají se selským rozumem, jsem byrokratoklat... Dobře, tak už se nikdy nenazvu
@Norbi: Taky možná taktika Možná něco vpíšu do pravidel, kdyby to lidi začali takhle dělat, ale myslím, že to nebude třeba.
Upravil/a nagasadowcz dne 03.01.2013 22:51
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.