hRDLA napsal:
Ty se tu vždycky znenadání objevíš, něco prohodíš a zase zmizíš.
Dneska tu možná zůstanu
Všechny filmy s Predátorem či Predátory (krom AVP) jsem už shlédnul několikrát za sebou, takže nemám co dělat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Tak že je nezná, to nepochopím. Ale upřímně řečeno, mně se Predátor nijak zvlášť nelíbil. To takový Terminátor, to je lepší -átor
Jo, Terminátor, toho jsem zase neviděl já
Ale kvůli tomu, že máme doma jenom jednu televizi, a na ty romantický blbosti se holky koukají pořád (Zvláštní, k Predátorovi jsem se vlastně dostal u mé 70ti leté babičky ).
Takže mám radši Predátora
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
haha to zas ne.. Prej si z ní dělám prdelky a směju se jí.. Nwm kde to vzala ale málem mě vyhodila z auta. I když se snažim, tak tam vždycky na něco zapomenu.. to se mi stává často zapomněl jsem třeba zablikat na 4 ze 6 kruháčů kvůli tomu že jsem se soustředil na řízení. Příště mě prej nechá jet s jejím tátou, aby asi viděl jakej sem debil nebo co Snad to takhle je i u víc začátečníků, protože já v rodině ani auto nemám, tak to nemám vůbec zažitý a dokonale ovládat auto ve městě je pro mě jako řídit vesmírnou loď
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
haha to zas ne.. Prej si z ní dělám prdelky a směju se jí.. Nwm kde to vzala ale málem mě vyhodila z auta. I když se snažim, tak tam vždycky na něco zapomenu.. to se mi stává často zapomněl jsem třeba zablikat na 4 ze 6 kruháčů kvůli tomu že jsem se soustředil na řízení. Příště mě prej nechá jet s jejím tátou, aby asi viděl jakej sem debil nebo co Snad to takhle je i u víc začátečníků, protože já v rodině ani auto nemám, tak to nemám vůbec zažitý a dokonale ovládat auto ve městě je pro mě jako řídit vesmírnou loď
To blbý mám, teď si nedokážu představit sebe se řidičákem.. Kdybych věděl že mě bude učit ženská tak bych šel jinam.. snad mě osvítí nějaká vyšší síla.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
To blbý mám, teď si nedokážu představit sebe se řidičákem.. Kdybych věděl že mě bude učit ženská tak bych šel jinam.. snad mě osvítí nějaká vyšší síla.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.