Není to lepší ,ale je to na stejné úrovni.A je to.....
Divinity 2: Ego Draconis, tj. nástupce výborného RPG Divine Divinity od belgických Larian Studios (a možná tak i trochu následného Beyond Divinity).
Jo hele Lene... Teď jsem se pustil do vyhodnocení tvého testu... A jsem trochu zmatený. V každém oddíle je pouze pět otázek a ty máš u jednoho šest a pak ještě někde 2x číslo 2...
Leneren napsal:
Eureka!Našel jsem něco co se u RPG vyrovná Morrowindu!Jsem v osmém nebi!
To se vyrovná mnoho a mnoho a mnoho věcí.
Leneren napsal:Možné je v dnešní době všechno.
Kéž by to byla pravda. Rád bych tomu uvěřil. Bohužel v dnešní době ještě hodně věcí možných není ve smyslu, že zatím nejdou realizovat a je v neznámu, zda někdy půjdou.
Leneren napsal:
Eureka!Našel jsem něco co se u RPG vyrovná Morrowindu!Jsem v osmém nebi!
To se vyrovná mnoho a mnoho a mnoho věcí.
Záleží na vkusu... Pro mě je třeba Morrowind a Daggerfall to nejlepší co jsem hrál
Rozdílnost vkusu samozřejmě je. Pro Lenerena se to asi vyrovná, o tom není pochyb, ale existují i RPG, které na rozdíl od Morrowindu neměli stupidní bojový systém, trochu nudný příběh a celkově jsou procítěnější a hlubší.
Ale chápu. Pro mě zase není Mafie nejlepší česká hra.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.