Jestli to je ta scénka co ukazoval Joe, tak...
vole, 10/10, možná tu romanci i někdy udělám (teda za předpokladu že DAI vůbec budu mít a za ženskou, pokud to půjde )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mě osobně se to taky líbí. Když jsem hrál DAO, tak jsem se nestačil divit, jak moc dokáže být Morrigan nadržená.... A úplně nejlepší bylo, že když jste to táhli s více lidmi, tak to bylo jako v reálu. No prostě propracované.
Vzato ve Skyrimu je to: "Ahoj, líbíš se mi."
"Nazdar, to je super"
"Co kdyby jsme se vzali."
A tak spolu žili šťastně do doby, než toho něco zabilo na dobrodružných cestách toho prvního.
Skyrim je v tomto prostě strašně suchý. Blik, cvak, ahoj, nazdar, šmitec.
Na DAO se mi taky líbilo, že se pak ukazovalo, jak kdo vládnul a co bylo správné a co špatné rozhodnutí. Též by se mohlo do TES vrátit to, co bylo v Morrowindu. A tím myslím reputaci s ostatními osobami. Stejně tak to je i v Mount and Blade.
Prostě romance a celkově reputace ve hrách je taková vedlejšovka od všeho, která potěší a zabaví na další chvíli. Jasně, ve Skyrimu sice je taková "reputace", ale to jen u lidí, pro které něco uděláte. Dál už cesta nevede.
Je fajn upřednostnit téma, který je na to určený, koneckonců ale, tady je opravdu diskuse o všem.
Pro větší pohodu, atp. se doporučuje psát specifické věci do jim určených témat, ale asi se to nedá úplně vynucovat, protože bychom si všichni tak trochu lhali do kapsy; aneb kdo tady nikdy nenapsal nic, co by se dalo napsat do jinačího tématu, že...
Náhodou. Mě na pocitech všech lidí záleží a dle jejich chování ke mě se k nim chovám i já. I když mě nějací lidé nenávidí, tak já je beru, jelikož mám talent číst mezi řádky
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Náhodou. Mě na pocitech všech lidí záleží a dle jejich chování ke mě se k nim chovám i já. I když mě nějací lidé nenávidí, tak já je beru, jelikož mám talent číst mezi řádky
To je fakt. Ostatně, vypovídá o tom i opětování tvé lásky kattosovi .
Tak jsee teda dohrál znovu ME2, poprvé za Adepta.
Poslední mise. Za Adepta... To je tak krásnej pocit jak si pamatujete jak vás dřív na tuhle obtížnost ta mise neskutečně s*ala a teďka si svojí biotikou jen tak vychutnáváte ty Kolekťáky, Sciony a Ohavnosti Krása pozn.: Thane je vlastně docela dost dobrej teammate a kupodivu jde krásně s Adeptem... Ach ta biotická komba...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.