Tasemnice napsal:
Jasně jasně, fyzika, chemie a pak až biologie To nejlepší nakonec
Mimochodem, já ty dětské knížky od Hawkinga fakt četla a docela dost jsem se z nich dozvěděla
No ta fyzika mě zůstane delší dobu, teď jsem se nedávno navíc seznámil s praktickým fyzikem a jsem schopen s ním vydržet hodiny diskutovat na tato témata, takže biologie tu ještě nějákou dobu nebude
A zájem o chemii už mám z poloviny zasebou vzal jsme to s velkým třeskem
Hele jen jsem se chtěl zeptat zdalipak by jste mi někdo nemohl doporučit nějáké kanady? Ideálně kde je koupit či podle čeho je vybírat Přemýšlel jsem nad vz. 72 nebo novějšíma, ale nevím tak co jak mi radíte?
E: Našel jsme toto a musím se podělit
@Tasemnice: No u mě je spíš tak trochu i možná posedlost vědomostmi ale jo upřímě je to fascinující téma a když se o tom dozvídám další a další věci tak je to prostě nádherný pocit! naprosto nevím jak ho popsat je to prostě naprosté ohromení a úžas
Tohle mi postnul hRDLA: http://thesurvivo...
Přičemž mi i psal co je ta morseovka a co ta zprává znamená ale už som to psal na chat a tak jsem moc línej
Len: Na to se mě nikdy nikdo nezeptal, přestože je to výraz, který asi nikdo kromě mě nepoužívá, ale všichni se vždycky tváří, že chápou
Faustovský syndrom je neukojitelná touha po znalostech, kdy člověk nikdy není dost spokojený s tím, co už poznal.
Abych to doložila úryvkem z Goethova Fausta:
Ach, s právy filosofii a medicínu jsem studoval
a také teologií já pohříchu se prokousal
– a teď tu, blázen, stojím, žel,
a ani za mák jsem nezmoudřel.
Díky za objasnění, já bych se tě upřímě ani nezeptal kdybych si to našel na internetu, ale už vím proč to tam není
A tak mě napadá, že toho Goethova Fausta bych si mohl přečíst
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.