Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 4 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Adrian_S
"Zkoušel jsem si jedno kouzlo z Proměn. A zdá se, že úspěšně!" pronesu k Erisovi.

Jakmile vrátím věci zpět a než se začtu do knihy, zeptám se ho, "Co to máš za knihu?"

Po odpovědi (či možném rozhovoru) se budu věnovat studiu lehčích odháněcích kouzel. Pak přejdu k těm těžším. Současně si budu dělat na kus pergamenu důležité poznámky pro seslání či zaklínací mluvu.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Doufal jsem, že budu moc zkřížit meče s někým z cechu bojovníků, ale ten souboj s vlkodlakem asi jen tak nerozchodí co?" Zasměju se a seskočím z koně. "Dokonce jsem si pro ten případ sehnal i lejstro od jejich cechmistra, aby uvěřili, že jim chci pomoci." na chvilku se odmlčím. "Carwen bude naštvaná tak jako tak a já za tuhle cestu zaplatil přes 400 septimů. Víš vůbec kolik to je? To je moje výplata za 3 týdny, nemůžu se jen tak otočit na patě a odjet zpět." řeknu trochu nahněvaně. "Je pravda že jsem za ten pergamen nemusel zaplatit tolik, ale mám záložní plán. Ty si zabiješ svého vlkodlaka, já poberu zbraně a cennosti padlých "hrdinů" a všichni budeme hrozně moc šťastní, co ty na to Belwen?" S úsměvem a nadějí v očích se otočím na elfku.
Upravil/a Tondulin dne 11.07.2016 22:01
 
scorpioncz
"Už o té potyčce víš? já jen doufám, že ti od Thalmoru nevědí kdo jim to tam nakopal zadnici ... Jinak vypadá sympaticky. Jsem rád, že to není nějaký nabubřelý trouba. Myslím že s ním bude i zábava." řeknu, mezitím co budeme vyjednávat a nasedat na koně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Nemám co ztratit, přinejhorším budu muset sehnat 800 septimů pro Silverwoodovou, nebo to budu muset otevřít násilím. Každopádně děkuji za všechno." pronesu ke Globullovi, vezmu si od něho svitky a se slovy: ,,Teď už mi nezbývá nic jiného, než se začít modlit." se pokusím s jejich pomocí magický okov otevřít.
Upravil/a Sarako dne 12.07.2016 00:04
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 47.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Ne. Nevím. Jen si přeci říkal, že máš s Thalmorem nějaký problém. Tak jsem to myslela obecně.“ zakroutila hlavou, „Klidně se mi můžeš svěřit co jsi jim vyvedl. Třeba budu vědět jak z toho ven. Teda… asi spíš ne, ale i tak. Za pokus to stojí.“ pousmála se. Klidnou chůzí jste dorazili až k bráně města a poté ke stájím.

Světlana zaklepala na dveře a po vyzvání vešla dovnitř. Naznačila ti, abys zůstal venku a vyčkal. Její rozmluva s majitelem stájí nebyla příliš dlouhá. Mohla trvat sotva dvě až tři minuty. „Prý si můžeme půjčit dva hnědé koně.“ promluvila k tobě ihned co opustila budovu. Přesunul jsi se ke koníkovi, odvázal jej a vyhoupl se na hřbet. Stejně tak Světlana.

„Tak to jsem ráda, že ti přijde sympatický.“ řekla poté co jste vjeli na cestu. „Myslím, že má i dost mladou dceru… Nebo vnučku?“ znejistěla a chvilku přemýšlela, „Asi spíš vnučku. Protože jinak by jí měl asi v hodně pozdním věku.“ dodala nakonec. „Věkově bude buď mladší než ty a nebo přibližně stejně stará. Nejsem si jistá. Furia docela vzalo, když odmítla kráčet v jeho šlépějích a raději se vrhla na kariéru agentky Penitus Oculatus.“ pokračovala a přitom se rozhlížela kolem, aby si mohla prohlédnout krajinu. „A to je asi vše co o ní vím. Tu už rodinu máš tak ti to říkám jen kvůli tomu, abys nebyl překvapený kdyby se v Brumě náhodou objevila.“
(cestuješ: 1/3)

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Osm set?“ podivil se Globullus „Nedá se říci, že by byla zrovna skromná.“ pousmál se a sám vyčkával jak dopadne kouzlo. Schoval jsi svitek do brašny a druhý uchopil v ruce. Za soustředil se a kouzlo z něj seslal přímo na magický okov. Ihned bylo znát, že kouzlo s okovem cosi provedlo, ale přesto ho nedokázalo otevřít úplně. Alespoň částečně jsi se, ale vymanil z nadvlády a postupné vysilování částečně zesláblo.

„Zadržte!“ zvolal a sehnul se k okovu. Prohlédl si jej očima a následně rukou přejel a vyvolal nějaké kouzlo. „Uvolnil zatraceně velkou magickou energii. Zkusím jí utlumit kouzlem.“ po těchto slovech se za soustředil a ve stejnou chvilku jako jsi seslal kouzlo z posledního svitku seslal i on své kouzlo. S utlumenou magickou explozí, která odvála několik blízkých svitků a rozházela je různě po místnosti se okov pustil tvé nohy a se zařinčením padl k zemi. Globullus si oddechl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Ale…“ mávl rukou, „Stará literatura hovořící o slavných mágů z minulosti. Asi třicet až padesát let nazpátek. Možná i o trochu více.“ koukl na tloušťku knihy, „Spíš více.“ rozevřel knihu a začal hledat cosi v obsahu, „V knihovně se vypůjčit nedá. Musíš hledat u starších noviců. Naštěstí se mi povedlo během jedné z přednášek na které si zrovna nebyl navázat kontakt s jedním starším novicem a později novickou, který mi jí obstarala.“

Začetl jsi se do kreseb a kouzelných formulích lehčích i těžších kouzel na odvolání nemrtvých. Přitom sis dělal poznámky na kousek pergamenu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Vzkřísit meč? Proč?“ vyptávala se překvapeně žena, „Vždyť to nejsou naši nepřátelé. Jen sem přišli stejně jako já zabít hrozbu, která posledních pár týdnů ohrožuje bezpeční okolí.“ pokračovala, když jsi ukázal lejstro z dálky si jej prohlédla a nakonec kývla hlavou, „S tímhle se nemusíme bát, že přijdeme o odměnu.“ oči upřela k jeskyni. Urychleně odepnula pouzdro s mečem, které bylo připevněné k sedlu a koně poté odehnala.

„Carwen to s tebou bude mít těžké.“ zakroutila hlavou a pomaličku se přesunula k tobě držíc v obou rukách dlouhý zapouzdřený meč. „Našimi nepřáteli nejsou cechy bojovníků ani občané. Naším jediným nepřítelem jsou válečníci Thalmoru a pak bestie číhající ve tmě jako je třeba tenhle vlkodlak.“ krátce se odmlčela a předala ti meč. Když jsi jej uchopil a mírně povytáhl z pouzdra poznal si stříbrný materiál. „Půjč si ho. Já jsem rychlejší a hbitější. Mě postačí dýky a luk.“ dodala a opět pohlédla do jeskyně. „Mimochodem… Mám můj obdiv. První den a ihned neuposlechnout Carwenin rozkaz to chce patřičnou odvahu a nebo -“ nestihla doříci větu neboť se z jeskyně ozval hlasitý řev jednoho z válečníků prchajícího směrem k vám. Držel se za břicho a silně krvácel. Dva metry od vás se skácel k zemi a padl do mělké vody.

Žena nemeškala a vyrazila k němu. Sehnula se, vytáhla jej z vody a s námahou odvalila stranou, aby se neutopil. Elf bolestně sténal a držel si krvácející ránu. „Gwine…“ řekla tiše a prohlížela si rány umírajícího.
„Překvapil nás… Varis… Zemřel ihned. Drápy… mu projeli krkem tak… rychle, že… nedokáz…“ vydechoval z posledních sil. „A Brelor… Brelor… Zmizl.“
„Zmizl?“ podivila se žena.
„Zmizel… Asi… Asi utekl.“ vydal ze sebe Gwin a hleděl do zakryté tváře. „Belwen… Musíš toho ha-hajzla zabít. Pro mou rodinu… Pak už jich zbude… zbude jen…“ začal kašlat. Belwen sejmula kápě a poprvé si spatřil její tvář a dlouhé hnědé vlasy, svázané tak, aby jí nevadily během boje. (graf. vzhled - zde) Odepnula plášť a pokusila se zastavit krvácení. „Jen tři… tři…“ vydal ze sebe naposled Gwin a jeho oči strnuli v poloze dívající se na hnědovlasou Bosmerku. Jenž měla své ruce položené na plášti, kterým se snažila zastavit a provizorně ošetřit vážné zranění. Prsty mu zavřela oči a pozvolna se postavila na nohy. „Odpočívej v pokoji Gwine…“

Mezitím jsi zaslechl zvuk kopyt koně. Když jsi se ohlédl spatřil jsi od vás několik metrů daleko Bosmera v podobné cechovní zbrojí jako má mrtvý. Belwen byla zaměstnaná natolik, že si jeho brzkého příjezdu vůbec nestihla všimnout. (Bosmer v cechovní zbroji k vám dorazí následující příspěvek)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Nemáte zač.“ kývla hlavou žena. Plynule otočila hlavou a mávla na hostinského, aby jí přinesl další rundu. Ihned poté jste se rozloučili a společně s Ayrenn jsi odešla z hostince.
„Ta ženská má pravdu. Faerion by nám nemusel věřit. Vždyť nemáme žádný důkaz. Teprve jsme přijeli a on nás pořádně nezná. Proč by měl věřit nám a ne tomu druhému?“ odpověděla ti zamyšleně Ayrenn. „Teď mě tak napadlo. Trochu mimo téma. Víš kde budeme ubytovaný?“

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Pozvolna jsi došel k vile rodu Valeriů. Už z dálky bylo znát, že počet legionářů střežící okolí domu se rapidně zvýšil. Jeden byl dokonce i na Lukréciině balkónu. Vila už nevypadala jako obyčejný luxusní dům nýbrž jako dobře střežená pevnost. Hlavními dveřmi do domu zrovna vešel sám Lucius. Doprovod mu dělal bohatě oděný muž jemuž se kolem krku pohupoval amulet symbolizující členství v radě starších. Jeho pleť již z dálky značila Hammerfellský původ.

Vylezl jsi na jednu ze střech nejbližšího domu. Díky tvému oděvu to nebylo nic extrémně těžkého, ale přesto jsi musel dávat pozor, aby tě neodhalil někdo z městské hlídky nebo z Luciových osobních strážců v legionářských zbrojích. Střecha ti poskytla dobrý výhled na postavení jeho mužů. Dvojice legionářů postávala s hrdě vypnutou hrudí před hlavním vchodem. Další dva stáli u zadního vchodu, jeden se volně procházel po zahradě a sem tam se zastavil či odpočinul na lavičce. Jeden seděl na balkóně, občas vstal a opřel ze o zábradlí. V momentě kdy toto udělal získal nejlepší výhled ze všech strážců domu. Další legionáři budou bezpochyby uvnitř.

K vile se rychlou a ráznou chůzí blížila pětice mužů v legionářských zbrojích v plné zbroji. Jejich plné přilby znemožňovali pohlédnout do tváři těchto bojovníků, ale jejich plášť přesně značil z jaké provincie jejich legie pochází. Bylo to Vysokoskalí. V jejich čele kráčel muž v generálské zbroji rovněž s pláštěm, který však nesl erb šlechtického rodu nikoliv symbol legie. V ruce držel helmu a u pasu měl připnutý legionářský meč. Generál byl černovlasý přesto se již místy leskly šediny a jeho vousy byly na bradě celé prošedlé. Hnal se sebevědomou chůzí s kamenným výrazem ve tváři. (graf. vzhled - zde)



Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 12.07.2016 20:50
 
SuperHunter
"Eeeh...Nemám tušení." řeknu nervózně.
"Nejspíš někde v táboře."
 
scorpioncz
"Nezapomínáš, že už ženatý jsem? Skoro to vypadalo, jako mi ji chtěla dohazovat ..." zasměju se "Ale teď k těm vážnějším věcem. Pokud mne Thalmor poznal, tak to bude parádní průšvih. V chrámu, kde thalmor chtěl veřejně jména uctívačů pro trest smrti, nejspíš teda ... nebo prostě uvěznění hnedka z fleku druhý den po schválení těch podmínek ... No tak jsem zasáhl a jelikož se jim nelíbil můj názor, tak mě označili za uctívače s tím, že mne zatknout. Samozřejmě ani Talose neuctívám, takže jsem se bránil ... no a drobek se to vymklo."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Co tě zaujalo na slavných čarodějích? Chceš znát jejich tajemství?" otočím se na něj lehce, když dopíšu poznámku, "Abych byl upřímný, myslím, že tam najdeš jen inspiraci, než samotné odhalení. Ale... zkus to."

Oči pak zamířím do textu o odvracení nemrtvých.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Ještě jednou děkuji. Kdyby se vám to nepovedlo utlumit, tak by nejspíš Corrientis zjistil, kde se zrovna nacházím. Jestli už ten okov nevydává žádnou energii, vezmu ho s sebou. Nerad bych vystavoval univerzitu Corrientisovu hněvu, v případě, že by tu někdo ten okov našel." promluvím ke Globullovi (pokud okov nevydává podle Globulla žádnou energii, zavřu jej a schovám jej do torny) a pokračuji: ,,Mohl by jste mi prosím dát ještě dva cestovní svitky? Peníze doručím co nejdříve, ať už osobně, nebo sem s nimi pošlu Arvenu. Všechen svůj majetek jsem totiž před svým zatčením přenechal bdícím. A ještě jedna maličkost, rád bych se někde umyl. Mohl by jste mi popsat cestu k umývárnám, nebo alespoň říci, kde tu obstarám vědro s vodou, abych se pak mohl umýt alespoň v Arvenině pokoji?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Budu to brát jako kompliment." převezmu od Belwen meč, taktéž shodím kápi a odhalím svůj úsměv. "Ááá támhle už nám jede další pán na holení." uchechtnu se a ukážu prstem na jezdce, pokud by to vypadalo že nemá příliš přátelské úmysly, vytáhnu svůj meč a budu se bránit.
 
Killiaden09
Vyčkám a budu se snažit aby mě nezahlédly ... přitom budu hledat vhodnou a nenápadnou cestu dovnitř nebo místo na střeše kde by byl lepší výhled na situaci
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
→ Tah 48.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Možná to tak vyznělo, ale nemyslela jsem to tak.“ zasmála se Světlana, „Vždyť moc dobře vím, že máš rodinu.“ poté tě pozorně vyslechla. „Vymklo?“ zopakovala, „Takže… Chceš říct, že jsi je zabil?“ povzdechla si, „Achjo… Škorpias. Tohle může mít vážnou dohru. Ale neboj. Do konce týdne mám volno. To už opakuji snad po desáté.“ zasmála se, „Tak budu tiše zpovzdálí dohlížet na tvoji manželku a dceru. Dám na ně pozor, aby jim nikdo nezkřivil ani vlásek “
(cestuješ: 2/3)

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Z toho mám trochu obavy. To prvotní uvolnění jsem nezmírnil. Snad to nezaznamenal.“ uchopil okov a chvilku si jej prohlížel, nakonec ti okov dal se slovy, „Ne. Už nevykazuje žádnou magickou energii. Když byste sehnal klíč a okov nabyl pomocí velkého kamene duší šel by použít znovu.“ Okov jsi schoval do torny. Globullus se ihned po tvé požadavku přesunul k jinému regálu a vytáhl dvojici svitků. „Vrátíte se zpět na ubikaci, pak půjdete po schodišti nahoru směrem, odbočíte k ošetřovně a hned první dveře napravo. Tam naleznete umývárny. Teď by tam nikdo být neměl. Všichni budou na přednáškách a později na obědě. Na ten mimochodem můžete také počkat.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Nooo… Tebe nezajímá co píšou v knihách třeba o našem Arcimágovi nebo jeho zástupci? Nebo o mistryni Vici a nějaké temné mágyni?“ odpověděl ti a začal listovat v knize, „Je tu fůra starších profesorů co už si v životě něčím prošli a třeba tu o nich něco bude. Dokonce je tu někde zmíněn i nejvyšší mág. To je ten co radí přímo Císaři a má tu i podobiznu.“ vstal a přesunul se k tobě.
Kniha (přesný název neznáš), strana 14

„A dalších pár stránek obsahuje jeho životopis. Je to fakt zajímavé kniha.“ dodal a prstem klepal na kresbu nejvyššího mága.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„To je Meldor… Přítel.“ řekla tak, abys jí dobře slyšel a přitom hleděla na mrtvé tělo Gwina. Bosmer v cechovní zbroji dojel na koni až k jeskyni. Seskočil z koně a přitom dopadl botami do vody. Jeho zrak se ihned upřel na tebe. Když na něj však křikla Belwen ohlédl se a urychleně vyrazil k ní. Koně ještě předtím odvolal pryč, aby byl v bezpečí.
„Zatraceně…“ povzdech si Meldor a rovněž si stejně jako Belwen prohlížel mrtvé tělo. „Jako bych mu tisíckrát neříkal, že Varis je zbrklí hlupák.“ zakroutil hlavou a pohlédl na elfku. „Sis stihla během mého zdržení sehnat náhradu?“ zeptal se mírně nakrknutě a prstem ukázal na tebe.
„On si mě našel sám. Každá pomoc se v tomhle případě bude hodit.“ odvětila mu elfka a roztáhla olivový plášť a poté jím zakryla tělo mrtvého.

Meldor byl oblečen do lehké kožené zbroje s cechovními znaky. U pasu se mu po levé straně pohupovala stříbrná sekerka a na levé měl zavěšený ocelový meč. Na Belwenin pokyn vyrazili k tobě.
„Neměli bychom to více odkládat. Musíme vymyslet plán.“ vzal si ihned slovo bojovník. „Belwen ty nás budeš krýt zezadu svým lukem. Já a tady spolubojovník se ho budeme snažit držet dál od tebe a nebo ještě lépe budeme se snažit najít medvědí past, kterou Varis tak rád používá na lov. Když jí najdeme. Ty.“ prsten ukázal na tebe. „Vezmeš ji a umístíš na příhodné místo. Já se mezitím pokusím zaměstnat s Belwen našeho protivníka. Sice to bude fuška, protože Varisova skupina nás připravila o moment překvapení a vlkodlak nás dost možná zavětří dřív než najdeme tu past, ale když budeme opatrní a rychlí uspějeme. Jakmile bude v pasti bude jednou nohou v pasti bude snadné ho udolat.“ domluvil Meldor a očekával námitky.


https://i.imgur.com/QNuCZB6.pnghttps://i.imgur.com/jxFuCnI.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Asi. Nerada bych přišla o svoje další vybavení. A hádám, že až se zvednu teploty tak v tomhle nevydržím.“ odpověděla ti Ayrenn a ukázala na svoji skleněnou zbroj. „A tažení pouští… Jestli nás tam pošlou bude taky nesmírně vyčerpávající. Takže bych se raději co nejdříve převlékla do něčeho lehčího.“

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Bretonec ve zbroji generála dokráčel až téměř k pozemkům vily. Před brankou se zastavil a pokynul svým mužům, aby byly ostražití. Poté zvolal na dvojici hlídkujících legionářů a vyžádal si schůzku s majitelem domu. Zatím co jeden z hlídačů šel vyřídit přání návštěvy k bretoncovi se naklonil jeden z jeho legionářů.
„Myslíte, že se ukáže?“
„Nepochybuji o tom.“ pravil s kamennou tváří a hleděl na vstupní dveře. Když se konečně pootevřeli. Generál pozvedl hradě hlavu a chytl si ruce navzájem za zády. Hrdě hleděl na přicházejícího generála Valeria. Jenž byl rovněž oděn do generálské zbroje akorát s trochu jiným zbarvením a neměl plášť. Jeho hák se leskl na míle daleko. Tvář byla zamračená neboť byl právě vyrušen z rozmluvy se záhadným redguardem. Když však pohlédl na muže před sebou zarazil se.
„Generále Lucie Valerie, generále Osmé legie, Vrchní Cyrodiilský generále. Já generál Klargus Arterius, generál třetí legie, baron z Northpointu Tě před zraky všech přítomných a před zraky Osmičky. Vyzývám k souboji. Nechť Stendarr rozhodne čí meč je rychlejší a čí svědomí čistější. Nechť Osmička vykoná boží soud a rozhodne kdo z nás je bez viny. “ začal pronášet s hrdě vztyčenou hlavou Bretonský generál a přitom hleděl upřeně na svého soka. „Před dvaceti šesti lety jsi společně s rodem Vici násilně vnikl do zdejšího sídla mého rodu a nemilosrdně jej vyvraždil. Porušil jsi tak nejen zákony Tamrielského císařství, ale i šlechtickou ctnost. Tvojí rukou zemřeli moji příbuzní a nikdy jsi neměl patřičně potrestán.“ pokračoval muž a přitom prstem ukázal na svého protivníka, „Světský soud tě shledal nevinným. Boží soud rozhodne bezchybně!“ zvolal. „A v poslední řadě jsi včera večer pronikl na magickou Univerzitu, kterou jsi napadl a zabil dalšího člena mého rodu.“ po celou dobu si držel Klargus vážnou tvář a nebyl na něm vidět jakýkoliv náznak nervozity. Kdežto Lucius u něho těch známek pár bylo. Následovala chvilka ticha.

„Tvůj nevydařenej synovec byl svině!“ přerušil ticho Luciův rázný hlas, „Zradil Císařství! Místo toho, aby zhebl jako věrný občan raději se přidal k Thalmoru a vedl ho vítězstvím během Anorské plavby! Byl to vlastizrádce nic jiného si nezasloužil. Chladnokrevně zavraždil mého nejmladšího syna a druhého popravil v souboji! A trest? Žádný. I v tomhle případě byla ta tvá spravedlnost slepá.“ bránil se a přitom pokynul jednomu ze svých bojovníků. Ten se sebral a vrátil se do domu. „Mohl bych pokračovat! Ta jeho dě*ka mu vyslídila cenné informace z archivu Penitus Oculatus. Její fotřík slouží Thalmoru a prodává cenné informace! Heh…“ ušklíbl se a udělal několik kroků blíž. „Vlastizrádce a vlastizrádcova dcera. Celý ten váš rod je prolhaný a křiví. Decimus nebyl o moc lepší a jeho syn byl jen povedená kopie… Cyrodiilská část rodu Arteriů vymřela. Smiř se s tím! Odveď si Seranu do na své panství a sem se nevracejte, protože zrádce tu nikdo nechce!“ odmlčel se. Všiml sis, že se legionáři ze zahrady postupně nenápadně stahují směrem k hlavnímu vchodu. „A ten tvůj boží soud? Tak tomu říkáte ve Vysokoskalí? Heh… Váš rod je nejenom plný zrádců Císařství, ale ještě retardů! A ty Klargu ty si jejich král!“

„ZAVŘI HUBU!“ rozlehl se Klargův hlas. Nyní již zněl naštvaně stejně jako Lucius. Oba na sebe hleděli. Klargus svůj hněv ihned začal potlačovat a bylo to znát i na jeho tváři. „Slov bylo dost. Přijímáš mou výzvu k souboji? Pravidla by měla stejné znění jako u všech šlechtických soubojů. Zbraň dle vlastní volby a boj na život a na smrt. Ukončení života závisí na vítězi.“ domluvil Bretonec a sevřel ruce opět za zády. Lucius se napřímil a rozhlédl se kolem sebe.


Neodpovězené tahy
 
SuperHunter
"Chceš jít radéji zjistit kde dneska večer přespíme nebo obhlídnout dům toho špeha ?" druhou polovinu věty řeknu tišším hlasem, ale tak, aby mě Ayrenn slyšela.
 
Sarako
Vydám se do Arvenina pokoje, kde si schovám tornu pod postel.
Potom se vypravím dle Globullova popisu k umývárnám a dám si koupel.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To zní rozumně, moc zkušeností s lovením takovejch potvor nemám, vlastně jsem akorát jednou ulovil zajíce, tak nečekejte žádný zázraky." Usměju se, vytasím zapůjčený stříbrný meč a budu následovat meldora do doupěte.
 
Adrian_S
"Je fakt, že univerzita slouží k výuce a poznání nových věcí... ale kdybych měl přečíst každou knihu, tak by mě dříve navštívil samotný Hermaeus Mora!" dodám a trochu se ušklíbnu, "Hodně štěstí s poznáváním... třeba si to někdy později vypůjčím a zkusím přečíst. Mimochodem... kolik to má stránek?"

Jakmile mi odpoví a já už se konečně naučím nějaké to kouzlo, zeptám se ho, zda nemá tušení, kolik je hodin, abych nezmeškal hodinu s Mirabelle.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"No tak co jsem měl dělat, nechat se tím jejich dementním generálem nechat zajmout a zabít za něco co ani nedělám? Ten šupák mi hodil k nohám talosův amulet s tím že ho uctívám. Vypadalo to, jako by v tom už měl praxi. Napadli oni mě, ne já je ... navíc nejsou právoplatnou stráží, oni tady mají být jen jako dozor ... neměli by nic takovýho podnikat ... Začínám ty Thalmory nenávidět čím dál víc ..." začnu se obhajovat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Killiaden09
Pořád budu sledovat sytuaci a stále se rozhlížet po možném změnění pozice ...
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
→ Tah 49.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„S touto obhajobou u nich příliš neuspěješ. Oni budou za každou cenu hájit své zájmy a Císařství? Těžko říci. Zdali bude riskovat jednoho nebohého Císařského na úkor mírové smlouvy.“ řekla cestou Světlana a když jste před sebou spatřili malou vesničku u níž se tyčil i malý chrám zasvěcený jen a pouze jednomu bohovi. Světlana pobídla svého koně a donutila tě přidat, abys jí stačil.
(3/3)

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Rozloučil jsi se s profesorem a odebral se na ubikace do Arvenina pokoje. Dveře byly odemčeny. Uschoval jsi tornu pod postelí a vydal se vyhledat umývárnu podle popisu cesty od Globulla. Otevřel jsi dveře do umývárny a vešel. Spatřil jsi hned několik dřevěných van a jednu velkou v níž se nacházela čistá voda a sloužila k napuštění ostatních. Rovněž zde bylo několik čistých ručníků a rouch vyrovnaných v dřevěné skříni. Umývárna byla zcela prázdná - žádný novic - přes jak říkal Globullus.

S pomocí vědra sis napustil vanu a vysvlékl se. Zalezl jsi do vany a nějakou dobu ze sebe smýval pach a špínu ze stok. Jakmile jsi byl dostatečně umytý vylezl jsi z vany a začal se utírat do čistého ručníku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„No… Docela dost. Ale některé obsahují jen obrázky. Asi kolem osmdesáti.“ Když budu brát v potaz počet stránek v knihách v Oblivionu a Skyrimu. Tak je to poměrně dost stránek. odpověděl Eris jakmile nalistoval zpět na obsah. Po této větě nastalo v pokoji ticho a ty jsi ji využil k doučení kouzla. Zapamatoval sis jak vyvolávací formuli tak i správné gesto.
„Těžko říci.“ pokrčil rameny, „Dupot noviců a novicek slyšet není takže ještě neskončila přednáška Silverwoodový. Řekl bych, že bude něco málo po půl. Asi. Fakt nevím.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Zajíce.“ zazubil se Meldor při tvé poznámce a poté rozkázal vstup do jeskyně. Jen co jsi udělal několik kroků uvnitř jeskyně neznal jsi, že je zde větší tma než se z venčí zdá. Belwen si jen odkašlala čímž naznačila, že Meldor během vymýšlení svého plánu na cosi zapomněl.
„Sakra… Já věděl, že jsem na něco během vymýšlení plánu zapomněl.“ přiznal, „Křesadlo a připravené louče jsme nechal v brašně koně.“ následovalo hlasité povzdechnutí.
„To je tak když se snažíš zapůsobit a machrovat před nováčkem.“ pokračovala Belwen tiše, „Ale mám lepší nápad. Pomocí magie ti zapálím to tvoje háro. Odhadem máme tak dvě možná čtyři minut než ti shoří úplně. Třeba mezitím stihneme najít něco jiného.“
„Na to ani nemysli!“ bránil se Meldor.
„Nemyslím. Vždyť jsem to řekla nahlas.“ odvětila mu Belwen s úsměvem na tváři.

https://i.imgur.com/QNuCZB6.pnghttps://i.imgur.com/jxFuCnI.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Zjistíme kde máme věci. V této zbroji budeme příliš hluční, když se pokusíme o nějaké nenápadné pozorování.“ rozhodla Ayrenn. „Cestou bychom se mohli v táboře nenápadně optat na našeho 'špeha' i na tu redguardku, abychom si udělali o obou nějaký obrázek, nemyslíš?“

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Napřímený Lucius s tváří jenž působila nejistě nervózně přešlápl z místa na místo. Jeho sok Klargus vypadal daleko vyrovnaněji. Působil klidně a jeho kamenná tvář nechávala spát jakékoliv emoce. Ruce měl stisknuté za zády a jen a pouze vyčkával na rozhodnutí svého soka odmítnout nebo přijmout souboj.


Neodpovězené tahy
 
SuperHunter
"Dobrý nápad. Hlavně ne nic moc nápadného." pousměju se.

Po cestě zpět do tábora se zeptáme vojáků Thalmoru co ví o Taeloře a Solitarovi. Každého se budeme ptát, ale jen na jednu osobu.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5696 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4849 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12719 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6630 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist