Chytněte se za ruce a odpusťte si ty vzájemné nechutnosti, které jste si vyměnili. Nikdy nezapomenete, stejně jako na toho člověka, který vám prvně v životě odsunul židli a vy jste spadli na zadek... ale i tak je lepší žít s klidem na duši, že již nejste nepřátelé. PEACE.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jak jistě víte, Lord Rade je takový Guru jenž všechno zná a všude byl. Já, jakožto nevinný, světem nezkažený mladík který má zrovna zlomené srdce jsem ho proto požádal o nějakou radu která by mi znovu zapálila tu malinkatou jiskřičku která by opět rozzářila svět před mejma očima. A on mi sdělil jisté moudro které vyplívá z jeho osobních zkušeností a já si myslím že by byla škoda kdyby to zůstalo jen na chatu a proto bych chtěl tuto osvětu šířit dále. Já osobně si ale myslím že toto není nic pro mne ale třeba se k tomu někdo přitiskne.
Lordovo Poselství jenž zachrání svět před Brexitem.
Super, jsem rád, že Trolling Room odolal další vlně odporu.
Ale teď pozor - Můžu adminy požádat, aby sem povolili vkládání obrázků? Abych vše nemusel nahrávat na externí úložiště.. Prostě to chci stejně, jako je u kobek = vše vložit rovnou sem. Usnadnilo by mi to práci, díky.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.