E: Fobe, ptám se tě na to už podruhé. Nechceš to udělat tak, že každý uživatel bude mít jednu otázku?
Třeba takhle: Zadavatel zadá otázku (limit dvou dní) a aktivní hráči budou mít jen jeden pokus. Pokud někdo do těch dvou dní neodpoví správně, vyhrává tazatel. Jak jsem říkal, každý uživatel má jen jeden pokus, takže podruhé už nesmí hádat...
Takhle by mohl jeden uživatel hádat třikrát a ti co mají tušení, že by mohla být jejich odpověď správná se ani nedostanou ke slovu....
Upravil/a MightRider dne 30.10.2014 16:13
Kdepak.. Já tentokrát nehádám a nezískávám 5 bodů (i když bych měl, protože nebylo uhodnuto na podruhé).
Já si dovolím tohle trochu pozměnit.. Bude to znít neuvěřitelně, ale MightRider vítězí (i když má jednu malou chybku)!!
Odpověď: 7
Sochy mají tyto daedry:
Azura
Meridia
Clavicus Vile
Mehrunes Dagon
Boethia
Nocturnal
Malakath
Před MightRiderem smekám pomyslný klobouk.. Gratuluji!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Díky Adri, já to bral jako počet soch, ale to je jedno .
Otázka zní:
Který člověk se jmenuje velmi podobně jako zvíře? Chci slyšet pravé jméno a lokaci. (Pozor, nemyslím nordská jména s přezdívkami jako třeba např. Šmajdalf Hroší-Noha nebo podobné, je to prostě jedno jméno... A pokud je mi známo, jiné jména takhle moc podobné tam nejsou. Pokud se vyskytne jiné, než mám na mysli já, dotyčný může hádat znovu.)
Týká se to základní hry.
Upravil/a MightRider dne 01.11.2014 21:04
OK, nebudu hledat odpověď na netu a rovnou tipuji z hlavy. Protože si nevzpomenu přesně na všechny postavy, tak mě napadá pouze tato osoba:
Odpověď
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ah, tak starouše Kodlaka jsem zrovna nemyslel. Tudíž jsi svou otázku nevyčerpal...
E: Ještě připíšu: Myslel jsem zvíře z našeho reálného světa. A vlkodlak možná ani není zvíře. To je spíš taková smíšenina člověka a vlka, takový přerostlý mutant.
Upravil/a MightRider dne 01.11.2014 21:14
MightRider napsal:
Ah, tak starouše Kodlaka jsem zrovna nemyslel. Tudíž jsi svou otázku nevyčerpal...
E: Ještě připíšu: Myslel jsem zvíře z našeho reálného světa. A vlkodlak možná ani není zvíře. To je spíš taková smíšenina člověka a vlka, takový přerostlý mutant.
Jen bych měl otázku, jestli se celkově to "jméno" čte jen "jméno" nebo "příjmení" nebo dohromady? Vzpomínám si ještě na jednu osobu, ale tam je to jen s "příjmením" (názorová ukázka, vymyšlené jméno: Adrian Drak). "Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Asi jsem už přišel na to tvoje jméno.. A jestli to bude špatně, tak asi převrátím stůl i s PC...
2. odpověď
Upravil/a Adrian_S dne 01.11.2014 21:42
Ne ne, nabroušená Delfína to taky není . Poslední příležitost... Jestli neuhádneš ani potřetí, tak končíš. A s třetí otázkou přichází i konec "imunity". Protože tolik slov tam snad ani není.
Jaktože to Delfína není?? Vždyť to je jasné jméno!!
OK, poslední pokus.. a pokud to není už ani tohle, pak teda fakt nevím..
3. a poslední odpověď!!
Upravil/a Adrian_S dne 01.11.2014 22:28
PS: šel jsem se do hry podívat do toho Mlýna, zapomněl jsem obnovit stránku a nevšiml jsem si, že už padla třetí opdověď.... SRY!!!
Upravil/a SeveruS dne 01.11.2014 22:31
Jop, je mi to jasný.. ale v tomhle případě fakt už nevím.. Asi stále existuje ještě jedno jméno, které je "jako zvíře", ale já už vyčerpal možnosti a už to nechávám na ostatních.
Tohle mi zkrátka hlava nebere....
Dosti záludná otázka.. ale proč ne?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.