Dr. Breene, vás už jsem dlouho neviděl!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
já mám na notebooku nově na ploše tuhle kwásnou Deus Ex tapetu z trojúhelníků, jako jsou ty od Deus Ex: Human Revolution :3 akorát je na téhle JC a je modrá, oproti těm žlutým s Adamem
Ok tak hotovo, sice to neni tak pěkný jako to hRDLovo, ale mě to stačí.
Dal sem pryč ikony aby to bylo pěkně vidět. Sem sám nebo připadá jen mě ten obrázek tak low-res ? YouTube Video
EDIT: Ok už sem opravil ten low-res efekt neměl sem se hrabat v korekci barvy mno. Ale teď sem si to upravil tak že to vypadá jako by tam zapadalo slunce <3
Upravil/a SuperHunter dne 28.03.2015 19:34
Sestra sa sťažuje, že keď mi sadne ku kompu, automaticky dá kvôli tejto ploche ruku na myš a prsty na W, S, A, D...
No čo už.
Táto tapeta mi ale vydržala pekne dlho, to sa až čudujem.
Pull up a seat...
Have a drink.
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.