Nemáte zač, byla to dobrá hra. No myslím že to bylo delší, ale nikdo jiný se neozval, tak je to jedno.
Na konec jsem vám udělal pěknej THE END, tak se podívejte.
Tak až odehrají zbylé dvě skupiny, tak dáme druhou sérii.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jo, už jsem se koukal. Dobré shrnutí! Tak jsme hráli od 9. až doteď To byla sakra povedená hra, myslím, že si to všichni řádně užili. Hlavně ti chudáci z Last Hope
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No shrnutí jsem dal do dvou vět, teď bych už nic většího nesplácal... To jo. Jsem teda zvědavej, co se u vás bude dít příště. A taky na dokončení zbývajících dvou skupin.. Jednu skupinu žerou psi a málem uvařil vietnamský kuchař a druhou teď obtěžuje sniper, tak jsou ukrytí se skupinou černochů v jednom z paneláků...
No teda povídka podle CTŽ by byla íbr skvělá záležitost Ale hlavně teď pokračuj v Dopadu. A taky v Lovci, toho si chci přečíst potom, co mě zaujal Dopad.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No právě, tak až dojdu k nějakýmu bodu s ostatníma skupinama, tak to budu pomalu sepisovat..
Dopad píšu.. Možná zejtra - max po zítří bude další část. Slibuju, že se tam s další částí stane spouta zajímavejch věcí.. jenom to musím nějak pořádně splácat dohromady.
Na Tuláka tím pádem nemám moc času, ale rozhodně se k němu vrátím. Zapnu Skyrim a určitě napíšu taky další část..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.