Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Pláně nebo Kotlina?(oblast markarth nebo o. Jitřenky?)
Upravil/a Vitek222 dne 06.08.2012 19:57
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
nagasadowcz napsal:
Rozhodně kůň. Jízda na vlku patří do fantasy orgií typu WoW, ne do TES...
Diablo II nebo Diablo III? Tuším odpověď
a skyrim podle tebe neni fantasy? draci,mluvici psy, kun s cervenyma ocima Oo ?
No jasně, že je to fantasy Ale mám pocit, že je to s každým dílem míň a míň fantasy, že se to snaží být realističtější. Třeba Morrowind byl šílený, Oblivion byl taky víc fantasy než Skyrim teď. Mně to třeba připadá, že v Oblu byla deadrická zbroj úplně normální, zatímco do Skyrimu se mi nějak nehodí... Prostě jsem počítal s tím, že další díl bude ještě míň fantasy... A pravda, na vrrrcích jezdili už skřeti v LotRovi. Ale já si nemůžu pomoct, když se řekne jízda na vlkovi, vidím temnou elfku v absurdní světelkující zbroji s íbr mečem a lukem na zádech, jak se prohání po planinách Azgarothu Budiž, beru, že to byla trochu přehnaná reakce, no Ale dost spamu.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.