MightRider napsal:
Adri: Jak už říkal SH, tak to po tobě bude chtít ověřovací kód z mailu. Prostě si instalneš steam, ověříš si kód a můžeš si zas všechno nainstalovat. Nemusíš mít vůbec strach.... Mluvím z vlastní zkušenosti.
Ptám se kvůli tomu, že jak jsem si pořídil Obliviona, tak jak mi to neustále padalo, vyměnil jsem starý za nový processor a hru teď nemůžu spustit. Tak jsem psal na muve.cz a tam mi řekli, že jsem měl před výměnou processoru hru "deaktivovat", jenže.. to by nejdřív něco takového museli dát předem vědět.. Teď s nima hledám řešení, protože by mě fakt nas**lo, kdybych vyhodil prachy jen tak do kanálu...
Tak právě proto se ptám, jestli se nemusí před tím něco "deaktivovat", abych nebyl takhle překvapen...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ptám se kvůli tomu, že jak jsem si pořídil Obliviona, tak jak mi to neustále padalo, vyměnil jsem starý za nový processor a hru teď nemůžu spustit. Tak jsem psal na muve.cz a tam mi řekli, že jsem měl před výměnou processoru hru "deaktivovat", jenže.. to by nejdřív něco takového museli dát předem vědět.. Teď s nima hledám řešení, protože by mě fakt nas**lo, kdybych vyhodil prachy jen tak do kanálu...
Tak právě proto se ptám, jestli se nemusí před tím něco "deaktivovat", abych nebyl takhle překvapen...
Ne ne, takové komerční finty Steam nedělá. Dokonce můžeš mít hru i na více počítačích, ale na účtě můžeš být jen na jednom. Takže tady to opravdu nevadí.
Nemusím zálohovat Skyrima ani Steam (možná tak screeny a savy). Odinstaluju je oba a pak, až si zase nainstaluju Steama, tak už na tom mém účtě "základní" Skyrim bude (jen se tedy bude muset stáhnout).
Je to tak?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ok... Ještě jsem nedohrál ani svoje třetí (nebo čtvrtý ?) repete ME2 (co má pak vést k Citadel DLC) a už mám k ME3 vyspoilovaný něco z Citadely... Ale... Dat Spoiler.
ME2, ME3 + Citadel DLC spoilers ahead
Duh
BTW, aby jste se vy co jste nehráli ME nenudili, tady je něco od BirgirPall.
Upravil/a BadWolf dne 06.12.2014 01:11
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Citadel DLC je nejlepší dělat před point of no return (aka zabít Bastarda Kai Lenga) kdy už je všechno z ME3 udělaný (dost věcí se ti tam do toho promítne)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.