Zas nazdar !
To jste pořád řešili reklamy? Hanba na vás (sic to nedává smysl ale chtěl jsem to říct )!
Není tu teď trošku míň lidí? To se mi ale docela zamlouvá, asi jak když u nás ve třídě není 30 lidí ale 15. Člověk se pak cítí líp...
Tas: Naštěstí to tasemnice asi nebyla, prášky zabrali... což je škoda, to znamená že už je nemusím brát a já pokaždý když si beru prášky tak si připadám jak kdybych byl ve Falloutu
Mop: Tohle bude znít jako TOTÁLNí BWovina, ale hej, ta ženská je hot !
A mám rád kontrast a stíny a jako malej som zbožňoval skákačky, so... kolik to stojí ? Mám si připsat další hru do mého seznamu ?
Whirt: Kuja, já vlastně viděl jen první dvě epizody Adventure Time Se musí někdy napravit
BTW, sic stahuju pozdě, a mám jednodenní zpoždění, ale stejně se to nedá nezařvat:
DWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WWWWWWWWWWWWWWWWWW!
EDIT: OMG! Já rozbil fórum! To přináší tolik starých vzpomínek! (takže to nebudu editovat )
Upravil/a nagasadowcz dne 24.11.2013 17:31
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW, já to musel editovat Jinak bych pomalu ani nenašel, kam napsat příspěvek
Každopádně já ještě výroční speciál neviděl, dnes ho budu stahovat Odebral jsem si kvůli tomu na FB každou stránku o DW, kterou jsem měl, aby mě to nespoililo
Já ho taky ještě neviděl, za 10 minut se mi dotáhne. Ha, a zrovna taky uploadly titulky na Ednu That's what I call a...
Perfect Time Lording!
Hej, to je hustá hláška
Dejte to někdo povinně do tématu na hlášky já se musím koukat
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak som si editoval svůj podpis a místo bydliště, páč...
The Day of the Doctor je EPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC!
Sorry, Whirte
BW, sorry, že jsem ti to editnul, ale já si to tu chtěl pročíst a to se nedalo (Naga)
Upravil/a nagasadowcz dne 24.11.2013 17:31
Tak, dámy a pánové, viděl jsem to asi ve dvě ráno na WhoConu... Ještě v tom sále narvaném fanatickými Whoviany... BOHOVÉ, TO BYLO NESKUTEČNĚ EPICKÉ!!! TAK STRAŠNĚ EPICKÉ!!!!
HUUUUUUUUUGE and EPIC SPOILERS
No a jinak jsem si přivezl tričko a spoustu placek. A taky tam byla soutěž "Casting na 12. Doktora", kterou jsem vyhrál jak podle diváků, tak podle poroty a odnesl jsem si z ní placku, hrníček a 2 DW knihy. No a hlavně mi začali všichni říkat Moffat, protože někdo jednou zařval, že tak vypadám a všichni to slyšel. A pak jsem ještě byl v whovianské Partičce "Doctor Whose Line Is It Anyway". Všechno se natáčelo, videa by měla být na youtube. Až se objeví, hodím vám link, ať vidíte Nagu v akci
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga:
Husí kůže? Já bych teda pro ten pocit vynalezl nový slovo, husí kůže je moc slabý
Chtěl, ale já tu taky prakticky za poslední týden nebyl, max. jeden post za den, takže nemám ani páru, o čem se tu kecalo, kromě toho, že se řešila reklama na webu.
@Mike: Jo, už jsem si taky všiml. Poměrně mrzuté, snad brzy SA zareaguje. Každopádně nevadí, aspoň si to pročtu poctivě. Ale dnes už ne. Dnes už nemůžu
@Tasi: Byla to špička, naprosto super! Tomuhle říkám smysluplně utracené peníze a čas A dědkuju.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.