"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
A já měl za to, že to zadává Matka noci.. A ona je to Boethie! Někdy příště budu muset vyzkoušet!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
A já měl za to, že to zadává Matka noci.. A ona je to Boethie! Někdy příště budu muset vyzkoušet!
Je to jeden z nedodělaných questů, pokud se ti spustí, tak nejspíš nebude možné jej dokončit... tvůrci jej zavrhli, pro přílišnou důležitost Elisif a pro možné kolize s questy v rámci občanské války.... ovšem část dat ve hře zůstala... navíc by ji musel nahradit Erikur, což je další "questově kolizní" postava...
Jsem rád, že quest byl zavrhnut, Elisif bych zabít nedokázal....
Mám k ní vztah podobný tomu jaký měli Obi-Wan Kenobi a Padmé Naberrie Amidala....
Matka noci Tě nutí zabít Elisif????
Upravil/a SeveruS dne 08.11.2015 21:15
Ne, četl jsem kdysi dávno, že lze zabít Elisif díky úkolu, který někdo zadá.. A já si myslel, že to udělá Matka noci až úplně na konci "cesty" Naslouchajícího.
A ona to Boethie! Ta jedna proradná a zákeřná...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.