Jsem naivně čekal, jak to během dne naroste o 100 shlédnutí, když dám nový díl a podívalo se tak 10 lidí a komenty "Nago, ty jsi mistr!" nikde... ztrácím víru v lidstvo.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jsem naivně čekal, jak to během dne naroste o 100 shlédnutí, když dám nový díl a podívalo se tak 10 lidí a komenty "Nago, ty jsi mistr!" nikde... ztrácím víru v lidstvo.
To je tím, že tam chybím já, koala, pozvedávač morálky a čtení zdejšího osazenstva. Holt, koala teď má moc práce, takže maximálně oxiduje tady.
No když si pomyslím, jak málo mám času teď, tak si nedokážu představit, jek to bude příští rok. Ale jak to teď má Naga s Ligosem, tak teď to mám já s Nagou. A fakt bych se do toho chtěl pustit, ale čas je holt mrcha
@Whirt: Podle mých zkušeností je co do učení poslední ročník nejuvolněnější. Všichni už se soustředí na maturitu a ten zbytek jde prostě tak nějak bokem. Takže to bude víceméně pohoda a flákáníčko a pak přijde ta matura a to si zamakáš. A pak nejkrásnější pocit volnosti a dloooouhé prázdniny
Tím "všichni" myslím studenty. Učitelé se na maturitu soustředí tak nějak od začátku ("Vždyť za 3/2 roky/rok/letos maturujete! Seberte se, děcka!" )
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Aaaa v Deus ex je bugnutej Quest.... Neupdatuje se mi Quest log a tvrdí to furt že mám vylootovat jednoho vojáka... Toho jsem vylootovala a zjistila, že mám jít do kanalizací, ale žádná šipečka se neobjevila....aby bylo jasno, já nemám páru kde jsou ťamanský kanalizace!
Aneb nehrajte těsně než jdete do školy, jen vás to naštve ^^
No to je to dvoupatrový město, Hengsha a seš furt dole a nahoru tě nepustí, přitom to tam vypadá děsně zajmavě věčná tma je fajn, ale chci vidět taky tu luxusnější část
Když už je ten týden úspěchů, jedniček a zdárných maturit, musím se pochlubit.
Právě se díváte na úspěšného absolventa druhého cyklu výtvarného oboru
Ta práce měla úspěch a překvapilo mě, že nejen u mladší kategorie lidí
Upravil/a Whirt dne 30.05.2013 18:36
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.