No môj najobľúbenejší protagonista je (ak nerátam Gordona Freemana, lebo ten je i najobľúbenejší hrdina) CL4P-TP steward bot alias Claptrap z Borderlands.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Rozhodoval jsem se mezi hrdinou Morrowindu, Daggerfallu a Gothicu (a ještě Xardasem, jenž je velmi diskutabilní), ale nakonec jsem došel k názoru, že bezejmený hrdina si to zaslouží nejvíce
Citadela by byla super, Imperial City taky, možná bych bydlela v The Cave, ale něco mě pořád táhne do Markarthu (because for Markarth I can kill myself), třeba bych se tam postarala o spravedlnost a žila si tam... Jo, Markarth, určite Markarth
Mno, asi bych tam nechtěl žít nastálo... Ale dovolenou bych tam s chutí strávil... Svět Gothicu je sice drsný, ale hezký. A já bych chtěl nějaký čas pobývat v klášteře Ohnivých mágů v Khorinisu. Zavřel bych se před světem a študoval magii.
Tak abych řekl na rovinu, tak mi bylo hned jasné, že v tomto případě se zmíním o místě z TES i když mě při psaní tohoto textu napadla i jiná místa...
Jenže když se řekne Mundus -> Nirn -> Tamriel... Tak je spousta míst, kam se vydat. Je to něco jako vybrat místo na planetě zemi, na kterém bych chtěl nejvíc žít, aby mi to bylo pohodlné a fascinující zároveň...
Asi bych hodně cestoval, ale ve výsledku mi něco tak nějak říká, že i přes všechny negativa Morrowindu, bych chtěl žít ve třetí éře třetího století v okolí Mournholdu, popřípadě v Balmoře nebo v její blízkosti. To prostředí na mě působí neskutečně zvláštním dojmem, příjemným.
No... Po dlouhém hodinovém přemýšlení i přes všechno volání magie z Mournholdu, jsem se rozhodl pro útulnou Balmoru s bahnoměrkou, ne příliš hlídaným cechem mágů () a překrásnou řekou protékající skrz.
Jelikož mě naprosto uchvacuje skyrimská polární záře (a ty dva měsíce taky nejsou špatný ) tak bych chtěla žít ve Skyrimu.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
No tak v tomto mám úplne jasno, ja by som chcel žiť na ostrove z hry Dear Esther. Nachádza sa tám vysielač takže by som mal pripojenie na net (to je dôležité) , je tam i pár domčekov, takže by som mal kde žiť a hlavne je to opustený ostrov, nikto by ma neotravoval.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.