Nazdar chcel by som nejaký mód na ďalšiu veľkú bitku ako je bitka o biely priesmyk ale najlepšie by to bolo v cz alebo dáke nové mesto tiež v cz.
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Hledám mod na vybalancování hry,něco jako OOO...co by udělalo kouzla silnější za větší spotřebu many,zesílilo draky ,trolly obry atd... a zeslabilo mágy do kterých není normální pul hodiny mlátit palcátem v lehkym oblečeni po hlavě a nic...
Game-Killer napsal:
Nazdar chcel by som nejaký mód na ďalšiu veľkú bitku ako je bitka o biely priesmyk ale najlepšie by to bolo v cz alebo dáke nové mesto tiež v cz.
Zkus Moonpath to Elsweyer, někdo to má na Nexusu i přeloženo do češtiny, přidává ti to ohromné nové lokace, nepřátele, questy (hlavně se tam vraždí Thalmoři) a všude jsou khajiiti
Game-Killer napsal:
Zkus Moonpath to Elsweyer, někdo to má na Nexusu i přeloženo do češtiny, přidává ti to ohromné nové lokace, nepřátele, questy (hlavně se tam vraždí Thalmoři) a všude jsou khajiiti
To později s mým mágem Bretonkou zkusím :-) Thalmory nesnáším
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Moonpath to Elsweyr je nejlepší mód jakej znám, hrála jsem ho u kámoše, jsou to maličký dveře uprostřed divočiny který vedou do Elsweyru, vyjdeš v obří jungli kde všichni jsou khajiiti, dokonce jsou tam nadabovaný questový dialogy... Je to jeden z nejlepších módů na Nexusu (a Thalmorů zabiješ opravdu hodně )
Mopidu napsal:
Moonpath to Elsweyr je nejlepší mód jakej znám, hrála jsem ho u kámoše, jsou to maličký dveře uprostřed divočiny který vedou do Elsweyru, vyjdeš v obří jungli kde všichni jsou khajiiti, dokonce jsou tam nadabovaný questový dialogy... Je to jeden z nejlepších módů na Nexusu (a Thalmorů zabiješ opravdu hodně )
a když vejdeš dovnitř můžeš i zpátky ? nebo to je jednorázová letenka ?
Jakožto khajiit sem v Elsweyru byla non-stop, bohužel můj lvl nebyl zrovna vysoký a zabila mě horda jedovatých pavouků Fakt se nepotloukejte džunglí na lvlu 5
Mopidu napsal:
Jakožto khajiit sem v Elsweyru byla non-stop, bohužel můj lvl nebyl zrovna vysoký a zabila mě horda jedovatých pavouků Fakt se nepotloukejte džunglí na lvlu 5
tak to u mě nehrozí lvl 42 a tam je teda poušť i džungle ?
Mopidu zná starší verzi. Teď tam máš:
několik džunglí, dvě pouště, ostrov, dwemerské podzemí a vzduch (boj vzdušných korábů!).
Jsou tam taky nové questové linie i samotné questy, spousta nových stvoření, něco jako nový barák, nové brnění, vzdušné lodě a jejich bitvy (p.s.: tu loď vyfoukneš Thalmorům) a přes tři tucty Thalmorů na zabití
Ale hlavně je to tam strašně pěkné, a ty zvuky
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Mopidu zná starší verzi. Teď tam máš:
několik džunglí, dvě pouště, ostrov, dwemerské podzemí a vzduch (boj vzdušných korábů!).
Jsou tam taky nové questové linie i samotné questy, spousta nových stvoření, něco jako nový barák, nové brnění, vzdušné lodě a jejich bitvy (p.s.: tu loď vyfoukneš Thalmorům) a přes tři tucty Thalmorů na zabití
Ale hlavně je to tam strašně pěkné, a ty zvuky
Ty krávo...to zní epicky..Zkusím...Khajiity nějak zrovna nemiluju..ale rozhodně je mám radši než Argoniany...I když..jo..mám je rád... ale nesmí to být smažky
myslíš že bych tam mohl na 26 lvl conjure mag ?
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Ona je i jiná verzi Moopath in Elwsveyr?Já jsem právě dohrál tu ztarší.Hod sem prosím odkaz.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Je to ten samý mód, jen si to updatni
Mew:
No, já tam šel s lvl 20, bojový mág, a problém jsem měl akorát párkrát. Prostě si akorát dávej pozor. Jo, a epický to teda je
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jo, já to hrála ještě nedodělaný, chyběly tam nějaké dialogy namluvit atd. Ale prostě mě stačí že jsou tam khajiiti (Dwemerské podzemí? Khajiiti, Dwemeři... Co víc si ještě přát ? Možná nějakou tu scoomu s khajiitíma kalmošema )
Mew: Khajiit co nic nebere? To pak není khajiit, oni Moon Sugar pěstujou už věky a Scooma je tradice Navíc je v tak pěkný lahvičce
*facepalm*
Sorry Mopidu, ale říkat že každý Khajiit je feťák je pitomost. Naopak, všichni Khajiiti, kteří za něco stáli, Skoomu nebrali.
Jinak, v Morrowindu byla Skooma v ještě hezčích láhvinkách, přímo královsky zdobené byly
Ale tam to byla fakt silná droga...
A v Moonpath to Elsweyr není ani jeden feťák
co ty víš, třeba si to nechávaj pro sebe a nevykřikujou to jak pitomci (vím že jsem právě řekla že moje Khajane má dost Scoomy) ale nechme to bejt
a přibližně vím jak scooma v Morrowindu vypadala (ten obrázek s Whirtem a M'aiqem co chce sežrat koně)
a ten mód není epickej, ten je super-mega-kruto-přísno-ultra-úžasně epickej
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.