Vezeme bábu máme ale asi nejradši, protože to není jen recese a sranda, ale hodně dobrá reflexe současného nastavení státu a důchodů... Koneckonců, top rated comment to vystihuje přesně
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Vezeme bábu máme ale asi nejradši, protože to není jen recese a sranda, ale hodně dobrá reflexe současného nastavení státu a důchodů... Koneckonců, top rated comment to vystihuje přesně
Miie: Připomenuls mi to Jdu dokoukat ten druhej díl
LOL 1: Uklízečka na záchodě
LOL 2: gay klub
FUJ 1: HAMU
dále se ještě uvidí
LOL 3: ,,Ukrad to asi negr"
Upravil/a Lord Rade dne 30.07.2013 02:05
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mno, já se spíš divím, že nevypadla i u nás. (U nás je totiž takové složitější. Jakmile se trochu zvedne vítr, nebo je bouřka - byť jen vzdálená - už vypínají proud... )
Rade/Naga: HandP znám takyy! Je to dobrý, jako MVB. Až přijdu, tak sem nějaký video postnu, viděl jsem jedno skvělý, ale teď neni moc čas to hledat. V originálě nago! Wow!
Z MVB mám fakt nejraději toho "jediného geye z okolí" a toho retardovanýho na vozejku kterej předstírá, že neumí chodit
Upravil/a Lord Rade dne 30.07.2013 11:19
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.