Mluvím o tom jak jsme se na chatu bavili o tom že by to jednoduše šlo editovat místo příspěvku takhle ničíš zdravou konkurenci.
Upravil/a hRDLA dne 25.02.2014 18:31
No, tak o Parrotovi nevím, my jsme se tu spolu docela minuli, já totiž ale teď parafrázoval Máhu, co vím, tak on byl první, u koho jsem tu viděl z módů "nenáapadné vniknutí do postu" ...
No, ještě tam zbejvá na vytřídění 110 stránek... ale asi na to pro dnešek kašlu, Máha slíbil, že se přidá, nevím, myslím, že se to řešilo už v admin foru.
Já si OPRAVDU nepamatuju! Fakt, mám po tátovi děsnej problém s pamětí věcí, který si nemusím pamatovat. Držím sotva info, co fakt vědět musím... já nevím... nevím jak to popsat.
akorát jsem zapl FB, bliklo to na mě a chtěl jsem ti napsat, že ti jdu dát like.
Mě to nebavilo, po dvaceti minutách jsem to vypnul... Přeci jen mi to ale něco připomíná! Text Muftího v Měšťákovi člechticem v turecký scéně... (kdyby ses nudil, pošlu, je to fakt pěkný...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.